Bilgisayar servis firmaları hakkında bilgi

mesuti

80+
Reaksiyon skoru
62
Tka bilişim veyahut premium bilgisayar servisi gibi firmalar evden gelip bilgisayarı alıyor ve onaraıyor bu tarz firmalara daha önce bilgisayar teslim eden arkadaşlar var mı sorum olucak sizce güvenilir mi ve hizmet kalitesi ne durumda aldığınız hizmetten memnun musunuz

Tka bilişim veyahut premium bilgisayar servisi gibi firmalar evden gelip bilgisayarı alıyor ve onaraıyor bu tarz firmalara daha önce bilgisayar teslim eden arkadaşlar var mı sorum olucak sizce güvenilir mi ve hizmet kalitesi ne durumda aldığınız hizmetten memnun musunuz
laptop mu pc mi

Sen verdin mi bilgisayarini güvenilir mi bende verdim ve suan bir kac sikayet buldum şüpheliyim

Yani evet güvenilire benziyor ama islemci degisimi ve anakart ekran karti onarımi için 48k fiyat çektiler. 4090 ve i914900kf olucak. Sizce normal fiyat mı.
Zaten attığınız işlemci 20k sadece fiyat tabi biraz şişiriyorlar ben anakart kendim alıp gönderdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde ürünleri kendiniz alıp montaj ve kurulum için gönderebilirsiniz

Yani evet güvenilire benziyor ama islemci degisimi ve anakart ekran karti onarımi için 48k fiyat çektiler. 4090 ve i914900kf olucak. Sizce normal fiyat mı.
Neyden 4090 14900kf 48k istediler. Önceki neydi

Hocam 4090 ekran kartının parcasi bozukmus tamir. Anakartin parcasi bozukmuş tamir. Işlemci direkt değistircekler ama işte 3 haftadir bekliyorum şuanda.
Bana pek düzgün bir iş gibi gelmedi. Şahsen hiçbir ''bilgisayarcı''ya güvenmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri