🔥İndirim Havit Şarj Kablolarında İndirim

Ya almak gibi bir amacımız yokda belki yedek olabilir diye düşünmüştüm. Şarj markalarının kalitesini bilmiyorum. Teşekkürler uyarınız için.
Ben kutudan çıkan 120w adaptör+ kabloyu kullaniyorum kabloda adaptorde oldukça kaliteli yedek alırsam yine aynı ikiliden alırım

Ben kutudan çıkan 120w adaptör+ kabloyu kullaniyorum kabloda adaptorde oldukça kaliteli yedek alırsam yine aynı ikiliden alırım
Telefonu şarja takdığınızda kaç watt ile şarj olduğunu ölçtünüz mü?
AccuBattery ile deneme şansınız varsa test edip bilgilendirirseniz sevinirim.
Bende 25 watt Samsung cihazlar var Samsung 65w adaptörle nasıl yaparsam yapayım orijinal kablo olsun 100w 5a kablo olsun uygulamada 18w üstünü göremedim.
45w cihazda da aynı şekilde 27w civarında geziyor çıldırtıyor belki uygulama hatalıdır şarj göstergeli kablo alacağım. Siz olur bu mesajı gören herhangi bir insan olur fark etmez.

Bende 25 watt Samsung cihazlar var Samsung 65w adaptörle nasıl yaparsam yapayım orijinal kablo olsun 100w 5a kablo olsun uygulamada 18w üstünü göremedim.
45w cihazda da aynı şekilde 27w civarında geziyor çıldırtıyor belki uygulama hatalıdır şarj göstergeli kablo alacağım. Siz olur bu mesajı gören herhangi bir insan olur fark etmez.
Hocam bende kowsi marka şarj akım ölçeri var normal turbo olmadan ortalama 40w Max 90w çıkıyor. Eğer turboya alınır ise ortalama 75/85w Max 118w gördü cihazda .
1000018366.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama hatalı olabilir ama 25 destekli cihaz 75 adaptorden 25w üzeri güç çekmez vede pilin doluluk seviyesine göre çekilen watt değişiyor adaptorden sürekli 25w çekilmiyor.

Son düzenleme:
Uygulama hatalı olabilir ama 25 destekli cihaz 75 adaptorden 25w üzeri güç çekmez vede pilin doluluk seviyesine göre çekilen watt değişiyor adaptorden sürekli 25w çekilmiyor.
25w üzeri çekemezde en azından 25w bir kere görseydim önce başka marka 25w şarj aletiyle denedim olmayınca orijinalini aldım o da olmayınca takıntı oldu o kadar para verdim her şeyi orijinalin olsun diye neyse.
sağ olun bilgilendirdiğiniz için.
Sizin alet ile uygulama aynı watt değerlerini mi yoksa farklı değerler mi gösteriyor acaba insan merak ediyor😅

Baseus un pudingleri de 200 tl hangisi iyisir
Pudding bence gayet güzel ve adı üzerinde pudink gibi yumuşak ve oynak bir kablo 😆 esnek olduğundan dolayı bana daha uzun süre dayanır gibi geldi, kıvırma konusunda sorun çıkartmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,902
Üyeler
183,357
Son üye
mehmeterbas
Geri