justicewhip
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 12000
2k monitör önerisi yaparmısınız vega destekli olması lazım
vesa pardon yanlıs yazmısımVGA destekli mi arıyorsun VESA mı?
o bütçede alacağınız neredeyse her monitör vesa destekli oluyor zatenvesa pardon yanlıs yazmısım
yakın bir zamanda monitör alıcam vesa destegi bazılarında olmuyoro bütçede alacağınız neredeyse her monitör vesa destekli oluyor zaten
Rampage markasına ait RAIDEN RA30R200C 30 inç 200Hz AUO VA WFHD AdaptiveSync Curved Oyuncu Monitörü sana önerebilirim özelliklerini bırakıyorum bi bak kaçırmadan almanı tavsiye ederim.2k monitör önerisi yaparmısınız vega destekli olması lazım
2 tane monitör arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim ya da bunlardan daha iyi dediğiniz bir öneri varsa ona da açığım bütçem maksimum 9k
Dell 27" G2724D 1Ms 165hz QHD IPS Free-Sync/G-Sync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 27" G2724D 1Ms 165hz QHD IPS Free-Sync/G-Sync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığının fiyatı 11k cidden pahalı 10bin altı olursa daha iyi olur benim için yine de teşekkürler