YT Kanalımın Gidişatı Nasıl?

Win7Multi

80+
Reaksiyon skoru
37
https://www.youtube.com/@MandalinaGames
Reklam Değil! 14 Yaşındayım. Çoz uzun video atamıyorum çünkü zorlanıyorum. shorts atıyorum çoğunlukla. shortslar bazen kaliteli oluyor bazen dandik. bazen 30 bin izleniyor bazen 200 falan. (bin değil düz 200) ilk başlarda prim kasarak shorts atıyordum ama şimdi düzelttim. 258 aboneyim. sizce büyür müyüm? editim çok iyi değil (capcut pro kullanıyorum) zaten 1000 abone oluyim kolay. sizce büyür müyüm? eski shortslarıma kısaca tüm içeriklerimi inceleyin. ona göre öneri verin.

Minecraft videolarında güzel para var sesinede efekt ekle kendini iyice geliştir güzel para kazanırsın

Biraz fazla cringe sanki bu tarz videolar çıkarsa önüme engelliyorum genelde shortsda

Biraz fazla cringe sanki bu tarz videolar çıkarsa önüme engelliyorum genelde shortsda
daha yeni başladım skeç işine :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minecraft videolarında güzel para var sesinede efekt ekle kendini iyice geliştir güzel para kazanırsın
işte biraz gelişşem bide cringe olmasa yaparken cringe gelmiyor sonradan cringe geliyor

daha yeni başladım skeç işine :)

işte biraz gelişşem bide cringe olmasa yaparken cringe gelmiyor sonradan cringe geliyor
bu tür video çeken kanallardan kopya çek ses efektlerini öğren kurgunu geliştir bol bol shorts videosu ekle video başlıklarını istersen chatgpt ye hazırlat açıklama ve etiketler dahil doğru etiketleri kullanırsan güzel izlenme alırsın

https://www.youtube.com/@MandalinaGames
Reklam Değil! 14 Yaşındayım. Çoz uzun video atamıyorum çünkü zorlanıyorum. shorts atıyorum çoğunlukla. shortslar bazen kaliteli oluyor bazen dandik. bazen 30 bin izleniyor bazen 200 falan. (bin değil düz 200) ilk başlarda prim kasarak shorts atıyordum ama şimdi düzelttim. 258 aboneyim. sizce büyür müyüm? editim çok iyi değil (capcut pro kullanıyorum) zaten 1000 abone oluyim kolay. sizce büyür müyüm? eski shortslarıma kısaca tüm içeriklerimi inceleyin. ona göre öneri verin.
Mandalina deme anısı var.... Tek oyunculu oynamak yerine serverlerda oynayabilirsiniz ya da tek oyunculu ama baya bi modlu falan böyle. Diksiyonunuzu iyileştirmeniz lazım bazen bazı kelimeleri çok yuvarlıyorsunuz anlaşılmıyor. (r leri l leri vs.) Ses dengesizliği var, video ilk girenken ki bip sesi çok yüksek ama sizin sesiniz az. Biraz peltek konuşuyorsunuz gibi onu dil egzersizler ile halldersiniz ve bazı yerlerde sesiniz çok patlıyor. Oyunun sesi çok geliyor, sizin sesinizi bastırıyor bazı yerlerde. (part 3 devamı) yazmanıza gerek yok zaten part 4 öyle olmuş oluyor siz orda 2 kere demiş gibi oluyorsunuz, Türkçeye aykırı. Aynı şekilde sonradan koyduğun editlerde ses aşırı fazla yüksek zar zor izledim video ne zaman böyle bir kulak patlatacak an gelir diye. Ses ayarlarını yapmanız lazım mümkünse mikrofonu klavye ve fandan uzaklaştırın çok dip gürültü oluyor. Birde burda ekleyeceğim resimdeki gibi kapaklar yerine daha profesyonel şeyler koyabilirsiniz bunları yerli yersiz koymanız cringe yapıyor. Başarılar dilerlim.
1750105920846.webp

Son düzenleme:
Mandalina deme anısı var.... Tek oyunculu oynamak yerine serverlerda oynayabilirsiniz ya da tek oyunculu ama baya bi modlu falan böyle. Diksiyonunuzu iyileştirmeniz lazım bazen bazı kelimeleri çok yuvarlıyorsunuz anlaşılmıyor. (r leri l leri vs.) Ses dengesizliği var, video ilk girenken ki bip sesi çok yüksek ama sizin sesiniz az. Biraz peltek konuşuyorsunuz gibi onu dil egzersizler ile halldersiniz ve bazı yerlerde sesiniz çok patlıyor. Oyunun sesi çok geliyor, sizin sesinizi bastırıyor bazı yerlerde. (part 3 devamı) yazmanıza gerek yok zaten part 4 öyle olmuş oluyor siz orda 2 kere demiş gibi oluyorsunuz, Türkçeye aykırı. Aynı şekilde sonradan koyduğun editlerde ses aşırı fazla yüksek zar zor izledim video ne zaman böyle bir kulak patlatacak an gelir diye. Ses ayarlarını yapmanız lazım mümkünse mikrofonu klavye ve fandan uzaklaştırın çok dip gürültü oluyor. Birde burda ekleyeceğim resimdeki gibi kapaklar yerine daha profesyonel şeyler koyabilirsiniz bunları yerli yersiz koymanız cringe yapıyor. Başarılar dilerlim.Alıntıyı görüntüle
profosyonel bir mikrofonum yok telefon ile kayıt alıyorum. Peki Editlerken gürültü azaltma gibi şeyler işe yarar mı? ş, j harflerini söyleyemiyorum. bu nasıl halledilir?

profosyonel bir mikrofonum yok telefon ile kayıt alıyorum. Peki Editlerken gürültü azaltma gibi şeyler işe yarar mı? ş, j harflerini söyleyemiyorum. bu nasıl halledilir?
Dediğim gibi dil egzersizleriye tekerlemeler falan var onları deneyebilirsin. Telefonu tutucu falan vs. varsa biraz daha kendine yakın pc den uzak yok ama çok çok yakın koyma. Evet o gürültü azaltma gibi şeyler iş görür ama seviyesini iyice abartıpda kendi sesinide çok kısma.

Dediğim gibi dil egzersizleriye tekerlemeler falan var onları deneyebilirsin. Telefonu tutucu falan vs. varsa biraz daha kendine yakın pc den uzak yok ama çok çok yakın koyma. Evet o gürültü azaltma gibi şeyler iş görür ama seviyesini iyice abartıpda kendi sesinide çok kısma.
hocam peki büyür müyüm

hocam peki büyür müyüm
Onu zaman göstericek hocam. Ben buna evet ya da hayır diyemem. Bi bakarsın patlarsın böyle her yerde editin döner 1 senede 100k abone kazanırsın bir bakarsın 1 senede sadece 1k abone kazanırsın bu işde kesinat yok. Ne kadar iyi yapsanda fark edilmen lazım önce.

Onu zaman göstericek hocam. Ben buna evet ya da hayır diyemem. Bi bakarsın patlarsın böyle her yerde editin döner 1 senede 100k abone kazanırsın bir bakarsın 1 senede sadece 1k abone kazanırsın bu işde kesinat yok. Ne kadar iyi yapsanda fark edilmen lazım önce.
Bunuda arada yayınlar açıp sonra bu yaıynların kesiniti yt ye yükleyip yapabilirsin biraz bilinirliğin artar. Yayında milletle oynarsın vs. Belki kendi sunucunu açarsın ya da bir sunucuda oynarsınız vs.

Bunuda arada yayınlar açıp sonra bu yaıynların kesiniti yt ye yükleyip yapabilirsin biraz bilinirliğin artar. Yayında milletle oynarsın vs. Belki kendi sunucunu açarsın ya da bir sunucuda oynarsınız vs.
yayın açtım sadece arkadaşım izledi. berkay inanı biliyormusunuz bilmiyorum ama o tarz videolar yapmak istiyorum (shorts tarafında)

Olabilir hocam. Yayında hemen biri gelcek diye bir şey yok böyle yavaş yavaş büyüyüceksin.
13 gün shorts atmadım. izlenmelerin ve abonenin düşmesi normal mi ve düzelir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,938
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri