❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bana da fiyat belirtemiyoruz yazmışlardı vergi konusunda tekrar bir mail attım yine hediye olarak işaretleyemiyoruz ama bedel konusunda elimizden geleni yaparız demişler. Sonrasında bir mail daha geldi adresim çok uzunmuş kısaltıp attım teşekkür ettiler. Firma indirim döneminde olmasına rağmen hızlı dönüyor bu arada

En hızlı contact us ve sohbet kısmından geri dönüş yapılıyor.

3 yerden de yazdım hocam bakalım 9 Euro bu kadar koymaz da diğer kişilere vergisiz bize vergili gelirse koyar işte o enayi hiss

Bana da fiyat belirtemiyoruz yazmışlardı vergi konusunda tekrar bir mail attım yine hediye olarak işaretleyemiyoruz ama bedel konusunda elimizden geleni yaparız demişler. Sonrasında bir mail daha geldi adresim çok uzunmuş kısaltıp attım teşekkür ettiler. Firma indirim döneminde olmasına rağmen hızlı dönüyor bu arada
Banada aynısını yazdılar bakalım inşallah yunexpressle yollarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA,

Desteğiniz için çok teşekkür ederim!

Anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz. Maalesef, mevcut gönderim politikamız nedeniyle paketi hediye olarak işaretleyemiyoruz. Bu konuda anlayışınızı umuyoruz.

Bununla birlikte, YunExpress'i kullanma ve daha düşük bir fatura değeri (15-20 USD) beyan etme konusundaki talebinizi nakliye ekibimize zaten ilettik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ancak daha düşük beyan edilen bir değerin paketi gümrük ücretlerinden muaf tutacağını garanti edemeyeceğimizi lütfen unutmayın. Gümrük politikaları ülkeye göre değişir ve paketiniz inceleme için seçilirse, geçerli vergilerden veya harçlardan yine de siz sorumlu olabilirsiniz.

Lütfen endişelenmeyin, gönderim bilgileriniz (Epomaker Wisteria Tacticle) gönderim sistemimizde güncellendi. Doğru şekilde işlenecek ve gönderilecektir.

Lütfen bu güncellemenin sipariş detaylarınızda gösterilmediğini de unutmayın. Takip güncellemelerini aldığınızda, hala orijinal bilgileri gösterir.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Başka sorularınız varsa, istediğiniz zaman bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Saygılarımla

Banada aynısını yazdılar bakalım inşallah yunexpressle yollarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA,

Desteğiniz için çok teşekkür ederim!

Anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz. Maalesef, mevcut gönderim politikamız nedeniyle paketi hediye olarak işaretleyemiyoruz. Bu konuda anlayışınızı umuyoruz.

Bununla birlikte, YunExpress'i kullanma ve daha düşük bir fatura değeri (15-20 USD) beyan etme konusundaki talebinizi nakliye ekibimize zaten ilettik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ancak daha düşük beyan edilen bir değerin paketi gümrük ücretlerinden muaf tutacağını garanti edemeyeceğimizi lütfen unutmayın. Gümrük politikaları ülkeye göre değişir ve paketiniz inceleme için seçilirse, geçerli vergilerden veya harçlardan yine de siz sorumlu olabilirsiniz.

Lütfen endişelenmeyin, gönderim bilgileriniz (Epomaker Wisteria Tacticle) gönderim sistemimizde güncellendi. Doğru şekilde işlenecek ve gönderilecektir.

Lütfen bu güncellemenin sipariş detaylarınızda gösterilmediğini de unutmayın. Takip güncellemelerini aldığınızda, hala orijinal bilgileri gösterir.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Başka sorularınız varsa, istediğiniz zaman bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Saygılarımla
Vergi çıksa bile bu klavye için fiyat bedava kronik bir sorun yoksa tam klavye ihtiyacım vardı iyi denk geldi

Hee bende o yüzden vergi ödememek için 2 email attım 1 tanede sitesinden attım.
Bakalım hocam farklı mailden de yazarım dönmezlerse artık dediğim gibi 9 Euro koymazda 100 kişiye vergisiz 10 kişiye vergili gelirse o koyar işte

benim derdim vergi ödememek değil 30 euro üzerinde diye ithalat masrafı falan çıkarırlar diye korkuyorum
30 euro üzerinde değil ya alışımız onun olma ihtimalini çok düşük buluyorum en fazla vergi çıkar 32 dolar=27 euro. Bu iş tamamen gümrük memuruna bağlı diyorlardı hayırlısı

ansi mi alıyorsunuz iso-uk mi ? iso uk ile türkçe doğrudan uyumlu olabilir klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,938
Üyeler
187,908
Son üye
mehmetys
Geri