50k bütçe ile alınabilecek veya toplanabilecek en iyi kasa! Önerisi!

monitörden cok anlamıyorum hocam attığım model cok öneriliyo 2k bide ucuz diye attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampagein psuları kalitesiz. Bitfenix tam bilmiyorum ama kesinlikle rampageden iyidir
Bitfenix'in kasasında herhalde tek renk seçeneği var rgb olarak.

Amd Ryzen 5 7500F 6 Core 3,7-5.00GHz 38Mb Cache 65W AM5 Soket Fansız Tray İşlemci

ASUS PRIME B650M-K AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz Aura Sync mATX Anakart

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)

Kioxia Exceria 1TB m.2 NVME LSD10Z001TG8 3D 5000/3900

ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı

BitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa

SAMSUNG 27" LS27BG652EUXUF Odyssey G6 1Ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR

Toplam 65.925 TL

İyi mi sizce en uygun bu şekilde topladım daha uygun toplanıyorsa fikir verebilirsiniz ve sistem uyumlu mu sonuç olarak

Ha işlemci soğutucu eklemedik... Sizce hangi soğutucu hava mı olmalı kule tipi mi yoksa sıvı soğutmamı

İyi mi sizce en uygun bu şekilde topladım daha uygun toplanıyorsa fikir verebilirsiniz ve sistem uyumlu mu sonuç olarak
parçalar uyumlu değil üstte söylediğim sorunla karşılaşmıssınız. ya kasayı ya da psuyu değiştirmeniz şart. birde link eklememissiniz fiyat kıyaslayamyorum

bunda macun akıyo diyolardı xfx de alınabilir ucuz oda

Sizce hangi soğutucu hava mı olmalı kule tipi mi yoksa sıvı soğutmamı
kule tipi işinizi cok güzel sıkıntısız görür sıvı soğutmaya yönelmeyin

parçalar uyumlu değil üstte söylediğim sorunla karşılaşmıssınız. ya kasayı ya da psuyu değiştirmeniz şart. birde link eklememissiniz fiyat kıyaslayamyorum

bunda macun akıyo diyolardı xfx de alınabilir ucuz oda

kule tipi işinizi cok güzel sıkıntısız görür sıvı soğutmaya yönelmeyin
Macun akma gigabyte 9070xt de diye biliyorum.

Bu önerdiğiniz parçaları olduğu gibi chatgptye sorduğumda hepsine olumlu süper uyumlu cevabını verdi sadece bitfenix'in psusuna güvenmediğini söyledi. Corsair psu seçmemi ve 750w +80 gold model seçmemi söyledi

Bu önerdiğiniz parçaları olduğu gibi chatgptye sorduğumda hepsine olumlu süper uyumlu cevabını verdi sadece bitfenix'in psusuna güvenmediğini söyledi. Corsair psu seçmemi ve 750w +80 gold model seçmemi söyledi
bende gpt ye güverek sipariş etmiştim sonra iptal etmek zorunda kaldım. tüm parçalar uyumlu sıradan bi 9070xt de uyumludur ama attığınız asus modeli oc versiyonu olduğu için 3 tane pcı e kablosuna ihtiyac duyuyo. modüler olmayan ucuz kasa yanında gelen psu larda 2 tane pcı e olur. arkadasın yukarda attığı sapphire ı tercih etsen bişey olmaz. 9070xt için önerilen 750w ama uzun vadede bronz olduğu için performansı düşebilir ekran kartına zarar verir belki, daha güçlü psu cok daha iyi olur ama akvaryum kasaların daha güçlü psulusunu ucuza bulamazsınız

Mesela şu kasayı çok beğendim ve fiyatı da bu kasaya göre uygun gözüktü gözüme tam bilmiyorum tabi ki. Bu kasayı alıp içine Corsair RM850x 850W 80+ Gold psu takabilir miyim?
Bir de yukarıdaki seçtiğimiz parçalar özellikle ekran kartı ölçüsü vs bu kasaya uygun mu? Ve bu kasa alınır mı sence?

Mesela şu kasayı çok beğendim ve fiyatı da bu kasaya göre uygun gözüktü gözüme tam bilmiyorum tabi ki. Bu kasayı alıp içine Corsair RM850x 850W 80+ Gold psu takabilir miyim?
Bir de yukarıdaki seçtiğimiz parçalar özellikle ekran kartı ölçüsü vs bu kasaya uygun mu? Ve bu kasa alınır mı sence?
11k kasa fiyatı nasıl uygun hocam

Geri