50k bütçe ile alınabilecek veya toplanabilecek en iyi kasa! Önerisi!

Düzenledim hocam sapphire pulse yaptım teşekkürler. Bununla ilgili konu açın bence çoğu kişi bu kartı öneriyor bu şekilde.
hocam ben aldım kartı kargoya verildi dedim kutu içeriği nasıldır bakayım bi bi baktım 3 tane pcı e girişi var. sonra aklıma geldi oc sürümü bu hemen kasayı iptal ettim

Eğer bir tornavida ile kendim her şeyi montajlayabilirsem tek tek de toplayabiliriz. Hayatımda hiç kasa montajlamadım. Maks yaptığım şey ramleri sokup takmak ve ekran kartını ana kartına oturtmak. Diyelim ki bir şekilde montajını video vs izleyerek yapabildim. Bana tam olarak bu yukarıda belirttiğiniz ürünlerin isimlerini yazar mısınız tek tek en ucuz satıcılarından fiyatlarına bakıp bir hesaplama yapacağım.

tek tornavida ile yapabiliyorsunuz kasa + psu değişip dediğim sistemi toplamanız en sağlıklısı olacaktır

Düzenledim hocam sapphire pulse yaptım teşekkürler. Bununla ilgili konu açın bence çoğu kişi bu kartı öneriyor bu şekilde.
ben ne sanssız bi adamım ya aldıktan sonra saphire cok ucuzlamıs bilsem ekran kartını iptal edip bunu alırdım modüler psu cok masraflı olacak

1750177701164.webp

Kasa şeklinin adını bilmiyorum ama bu tarz bir kasa istiyorum. Bu toplayacağım sisteme bu şekil bir kasa uyar mı? Full tower model mi diyorsunuz bu modele tam bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de demin bahsettiğiniz uyumsuz olan parçayı anlamadım

9070xt nin vatandaki hali daha ucuz diye tercih etmeden önce düşünün eğer tercih edecekseniz. cok daha güçlü bir psu ya ihtiyac duyuyo onu söyledim

akvaryum kasa
O zaman bu bileşenlere uyumlu ve psusu yeterli olacak bir akvaryum kasa önerir misiniz

İşlemci soğutucu yeterli olur mu onuda yükseltmem gerekir mi? Ve anakart tek m2'li. Ve sistemdeki bitfenix'in kasası akvaryum model herhalde değil mi?
soğutucu fazlasıyla yeterli. evet akvaryum model

O sistemde anakart seçilmiyor direk kasayı bu yapsın.

buda mantıklı evet

O sistemde anakart seçilmiyor direk kasayı bu yapsın.

Bu şekil yapmak bence de mantıklı olacaktır. Hem anakart daha iyi hemde ssd hızı falan daha yüksek. Kasada da böylelikle uyumlu ve güçlü psu olacak.

bide https://www.hepsiburada.com/ktc-h27...eesync-fast-ips-flat-monitor-pm-HBC00008JZYOK monitör olarak bunu tercih edip sisteme ayırdığın parayı artırabilirsin. cok kaliteli monitör burda okuduğum kadarıyla
Monitör olarak hem 2k hemde curved düşündüğüm için şu monitörü öven çok oldu sizce nasıl?

Bir de şu iki kasa modelinden hangisini önerirsiniz?

Bu şekil yapmak bence de mantıklı olacaktır. Hem anakart daha iyi hemde ssd hızı falan daha yüksek. Kasada da böylelikle uyumlu ve güçlü psu olacak.

Monitör olarak hem 2k hemde curved düşündüğüm için şu monitörü öven çok oldu sizce nasıl?

monitörden cok anlamıyorum hocam attığım model cok öneriliyo 2k bide ucuz diye attım

rampagein psuları kalitesiz. Bitfenix tam bilmiyorum ama kesinlikle rampageden iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri