🔥İndirim Sinerji Karne Fırsatları (17-28 Haziran)

Olay ne niye malum site oldu bu
Malum site olma olayı sürekli sistem çıkınca buranın da reklam amaçlı 5-10 stoklu sistem çıkmasıydı, bu yüzden bir müddet yasaklandı forumdan ama şuan açılmış. Ürün almama olayı ise bir ara 7900gre alan bir müşterinin burayla problemi yt'de anasayfalara düştü, aynı zamanda face'te falan da baya bu konuyu göstermişti herkese ürün değişiminde biraz problemli olaylar yaşamıştı

Ürünlerinin arkasında durmayışları, çoğu ürünün kusurlu ve defolu bir şekilde müşterilere ulaşması, müşteri hizmetlerinin hiç bir işe yaramaması, sitede iade etmek istediğiniz ürün için önce form doldurup sonra formda kafalarına göre onay vermezlerse 14 günlük cayma hakkına rağmen iadeyi kabul etmemeleri ve THH ile uğraştırmaları falan filan daha düşünsem bir ton şey gelir aklıma. İtopya bir burası iki uzak durun.
Tabi bunları yazmama rağmen 2 ay önce falan PSU aldım buradan (benim ahrazlığım) kutusunu bir açtım her şeyi hasar görmüş örgü kabloları yırtılmış ve ek yerleri ezilmiş. Kutusunda hiç bir eziklik yoktu bu arada yani kargoyla alakalı bir sorun değil basbaya depoda içine etmişler PSU'nun. Sonra uğraşa uğraşa iade ettirdim.

Beleş olsa bile bu siteden alınmaz.
Niye oyle dedin ki. Ben bu siteden mouse aldigimda sattiklari urunun arkasinda durmuslardi. Sizin urun kargoda hasar gormus olabilir.

Malum site olma olayı sürekli sistem çıkınca buranın da reklam amaçlı 5-10 stoklu sistem çıkmasıydı, bu yüzden bir müddet yasaklandı forumdan ama şuan açılmış. Ürün almama olayı ise bir ara 7900gre alan bir müşterinin burayla problemi yt'de anasayfalara düştü, aynı zamanda face'te falan da baya bu konuyu göstermişti herkese ürün değişiminde biraz problemli olaylar yaşamıştı
5-10 stoklu çıkmamıştı. O günü çok iyi hatırlıyorum. Herkes alıyordu ve stok saatlerce bitmemişti. Çıkarılan sistemden çok çok avantajlıydı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Donanım arşive söz vermiş herhalde sorun çıkarmicaz diye artık paylaşım yapabiliyoruz ne mutlu bize yinede korkudan indirimi az atıyorum bu siteden.
Ama alıp kullandım ürün var tek problem biraz müşteri ile politikası.
Ve yanlış yaptıkları bazı şeyler.
Bazi ürünler de iyi bazı ürünlerde destek yok gibi.

Donanım arşive söz vermiş herhalde sorun çıkarmicaz diye artık paylaşım yapabiliyoruz ne mutlu bize yinede korkudan indirimi az atıyorum bu siteden.
Ama alıp kullandım ürün var tek problem biraz müşteri ile politikası.
Ve yanlış yaptıkları bazı şeyler.
Bazi ürünler de iyi bazı ürünlerde destek yok gibi.
Beni en cok rahatsiz eden sey yalan soylemeleri, bir cok insan hazir sistem satin aldiginda montaj ve test secenegini seciyor ve buna ek ucret ödüyor, eyvallah abes ama ücret alabilirsin ok, fakat test edip yolluyoruz dedikten sonra test etmeden yolladiklari ortaya çıkıyor.

Sistem eve geliyor, takıyorsun çalıştırıyosun arızalı donanım çıkıyor sistemden. E hani test etmiştiniz? Yalan.

Beni en cok rahatsiz eden sey yalan soylemeleri, bir cok insan hazir sistem satin aldiginda montaj ve test secenegini seciyor ve buna ek ucret ödüyor, eyvallah abes ama ücret alabilirsin ok, fakat test edip yolluyoruz dedikten sonra test etmeden yolladiklari ortaya çıkıyor.

Sistem eve geliyor, takıyorsun çalıştırıyosun arızalı donanım çıkıyor sistemden. E hani test etmiştiniz? Yalan.
Heryerde öyle salamasyon hazır gelenleri bozuk olduğunu çok gördük vatan olsun farklı site olsun 😂 test ediyorda kaç dakka hazır clon sistemi atiyorlar resmen içine.

O olay çok abartıldı bence. İtopya'da bu olaylardan onlarca var kimse bir şey demiyor.
bence o olay saçmaydı. tıpa tıp aynı ekran kartı ellerinde olmasa bile en azından aynı güçte ekran kartı seçeneği sunmuşlardı. bana itopya bozulan ürünüm için çok daha ucuz bir ürün değişim teklifi sunmuştu. el mahkum thh başvurup 6 ay sonucun çıkmasını bekledim ( artı serviste geçen süre de var) sonuç çıktı gene tınlamadılar forumda konu açtım baya bir etkileşim aldım 2 hafta boyunca beni ghostlayan itopya konu viral olunca beni aradı ve işi olması gerektiği gibi yaptı.
ben sorun yaşadığımda tık diye çözüm bulduğum firma yok. artık tek kriterim batmayacak firmadan almak oldu zaten hepsi aynı her türlü dava etmen gerekiyor

bence o olay saçmaydı. tıpa tıp aynı ekran kartı ellerinde olmasa bile en azından aynı güçte ekran kartı seçeneği sunmuşlardı. bana itopya bozulan ürünüm için çok daha ucuz bir ürün değişim teklifi sunmuştu. el mahkum thh başvurup 6 ay sonucun çıkmasını bekledim ( artı serviste geçen süre de var) sonuç çıktı gene tınlamadılar forumda konu açtım baya bir etkileşim aldım 2 hafta boyunca beni ghostlayan itopya konu viral olunca beni aradı ve işi olması gerektiği gibi yaptı.
ben sorun yaşadığımda tık diye çözüm bulduğum firma yok. artık tek kriterim batmayacak firmadan almak oldu zaten hepsi aynı her türlü dava etmen gerekiyor
Elindeki Kart aldığından pahalıyasa o anki kurda özellikle MSI tarzı firmalarda ürünü el koyuyor para iadesi veya anternetif adı altında dandik birşeyler sunuyorlar.
Durmadan istiyorsun genel iade çıkmaya çalışıyor veya Vazgeçmen için düşük segment birsey teklif ediyor msi bütün ürünlerde bu olay var saçmalık.
Mining döneminde 2000 bin ekran kartı al oyun oynican altı üstü 8000 bin oldumu servise göndermeye korkarsın direk bozuk iade gibi seçenekler sunuyorlar ve ya değişim ama neyle değişim bilmiyorsun o an firma ne teklif sunarsa sana.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Elindeki Kart aldığından pahalıyasa o anki kurda özellikle MSI tarzı firmalarda ürünü el koyuyor para iadesi veya anternetif adı altında dandik birşeyler sunuyorlar.
Durmadan istiyorsun genel iade çıkmaya çalışıyor veya Vazgeçmen için düşük segment birsey teklif ediyor msi bütün ürünlerde bu olay var saçmalık.
Mining döneminde 2000 bin ekran kartı al oyun oynican altı üstü 8000 bin oldumu servise göndermeye korkarsın direk bozuk iade gibi seçenekler sunuyorlar ve ya değişim ama neyle değişim bilmiyorsun o an firma ne teklif sunarsa sana.
o zaman dava edip kazanıp sonrasında icraya vermen gerekiyor hocam. uzun iş valla ticaret bakanlığı ve adalet bakanlığı bu konuda caydırıcılığı arttırmak için firma thh kaybederse ödeyeceği masrafı arttırması lazım. firmaya thh başvurucam beni haklı bulurlar bilirkişi ücretini de siz ödersiniz diyorum tabi istediğiniz gibi thhye verebilirsiniz diyor. adamlar thhyi malum yerine takmıyor bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri