kilifsiz versiyonunu alicam da şarjı ne kadar gidiyor 1080p görüntülerde çok piksel sayiliyor mu bunlari sormak istiyorumkendim aldım 3 aydır kullanıyorum her konuda üzmeedi beni tabletli kılıfı olsun 120 hz ekranı olsun boyutu olsun bu fiyatlara alınacak en iyi tabletlerden ve tabi seside ayrı bir güzel
kullaniyor musunuzalınır çok güzel cihaz
fiyati belli mi10 çıkacak
ben kullanmıyorum ama yakın bir arkadaşımda var inceleme fırsatım oldu dolu dolu bi tablet o fiyata inanılmaz özellikleri var sadece işlemci ağırlıklı şeyler yapacaksan biraz üzebilir mesela pubgde en düşük ayarlarda 45 fps falan alıyor cihaz.kullaniyor musunuz
pubgyle hiç işim yokben kullanmıyorum ama yakın bir arkadaşımda var inceleme fırsatım oldu dolu dolu bi tablet o fiyata inanılmaz özellikleri var sadece işlemci ağırlıklı şeyler yapacaksan biraz üzebilir mesela pubgde en düşük ayarlarda 45 fps falan alıyor cihaz.
150 dolar falan muhtemelen aynı olurfiyati belli mi
görüntü kalitesi iyi ki tablet zaten 2k diye biliyorum 1080p videolar da gerçekten etkileyici şarjıda 15 saate yaakın dizi bitriyorum tek şarjla netflixtekilifsiz versiyonunu alicam da şarjı ne kadar gidiyor 1080p görüntülerde çok piksel sayiliyor mu bunlari sormak istiyorum
görüntü kalitesi iyi ki tablet zaten 2k diye biliyorum 1080p videolar da gerçekten etkileyici şarjıda 15 saate yaakın dizi bitriyorum tek şarjla netflixte
indirimden ipad a16 aldım150 dolar falan muhtemelen aynı olur
keşke bana da denk gelseydi o indirim şimdi her yerde 15k olmuşindirimden ipad a16 aldım