- Reaksiyon skoru
- 2,438
Yazılımının çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Zamanında kullanmış birisi olarak söylüyorum.Eski modellerde öyle de yenilerde öyle değil.
Yazılımının çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Zamanında kullanmış birisi olarak söylüyorum.Eski modellerde öyle de yenilerde öyle değil.
Ben çöp desem kızarlar diye yazmadım öçfçöfçöfadçöaf o konuda kötü evet. Kamera ve akıcılık konusunda gayet iyi bence.Yazılımının çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Zamanında kullanmış birisi olarak söylüyorum.
Samsung hepsinde de çok daha iyi.Ben çöp desem kızarlar diye yazmadım öçfçöfçöfadçöaf o konuda kötü evet. Kamera ve akıcılık konusunda gayet iyi bence.
Gayet normal telefonları artık ben 5 yıl geçtikten sonra çöp görüyorum hangi model olursa olsun4 yıl oldu Redmi note 10 kullanıyorum. Fazla oyun felan oynayan birisi değilim. Oynasam da 100-200 mb boyutunda oyunlar indiririm.
128gb belleği 50 % bile doldurmadım şimdiye kadar. Şuana kadar takılma sözkunusu olmadı.
Ama çok garip sorunlar yaşıyorum son zamanlar.
Oyun esnasında ekranın komple 1 saniyelik kapanması.
Parmak izi sensörünün bazen algılamaması.
Kilit ekranına salmak isterken kapanıp geri açılması.
Browseri arkada açık bırakıyorum 10 dakika sonra browseri açtığımda sanki yeniden programı açmışım gibi baktığım sayfaların kaybolması.
Ben bir daha Xiaomi almam sanırım.
Samsung istese xiaomi kadar f/p telefon yapar ondan bile fazla satar ama tam yapamıyor her ne kadar samsung hayranı olsam da düşüncem buSamsung hepsinde de çok daha iyi.
İMZAMI ATARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!Samsung hepsinde de çok daha iyi.
S24 FE der susarım.Samsung istese xiaomi kadar f/p telefon yapar ondan bile fazla satar ama tam yapamıyor her ne kadar samsung hayranı olsam da düşüncem bu
s24 fe ayrı mevzu , ben tam yapamıyor dedim yani bazı modelleri çok fp bazıları hiç değilS24 FE der susarım.
hangi telefondan geçtinUzun süre sonra xiaomi markasına geri döndüm zaten redmi 5 plus mi a2 ve redmi note 7 modelleri benim taktirimi kazanmıştı. Uzun bir aradan sonra zaten bir telefonu maksimum 3-4 yıl kullanmak lazım. Xiaomi aldım. Çok memnunum kamerasıyla olsun arayüzü zaten harika. Ekranı şarj oranı her şeyi ile memnunum xiaomi olmasa adam akıllı donanıma sahip telefon alamayacağız. Bundan sonra bir aksilik olmaz ise uzun bir süre xiaomi den şaşmam zira honor modeli biraz beni zorlar ama genel anlamda xiaomi'yi beğeniyorum. Düşük ışıkta şöyle amatör bir fotoğraf çektim size sunuyorum![]()
Bu arada mi8 lite ve redmi 5 plus modellerine selam çakalım. Zamanında bu modelleri çok takip ederdim bazılarını deneme fırsatı buldum. Umarım yakın zamanda 14t pro modelinin fiyatı düşsün onu alacağım.
![]()
![]()
Şimdi Xiaomi 14 bin TL tablete (Xiaomi Pad 7) bile 7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi veriyor.Mi serisi hariç benim için kötü sayılır.
1 android güncellemesinden dolayı çöp olan modelleri çok fazla var.
Bende de 6.5 senelik xiaomi redmi note 8 pro var hocam. İlk günden tek farkı artık bira fazla ısınıyor birde alanı doldu 128gb. Kasma donma takılma reklam vs. hiç karşılaşmadım hala daha birçok oyunu açıp rahatlıkla oynatabiliyor. Bataryasını bile değiştirmedim ama hala 8 saate yakın gidiyor. Sanırım bu telefonu ömrümün sonuna kadar kullanabilicem.Uzun süre sonra xiaomi markasına geri döndüm zaten redmi 5 plus mi a2 ve redmi note 7 modelleri benim taktirimi kazanmıştı. Uzun bir aradan sonra zaten bir telefonu maksimum 3-4 yıl kullanmak lazım. Xiaomi aldım. Çok memnunum kamerasıyla olsun arayüzü zaten harika. Ekranı şarj oranı her şeyi ile memnunum xiaomi olmasa adam akıllı donanıma sahip telefon alamayacağız. Bundan sonra bir aksilik olmaz ise uzun bir süre xiaomi den şaşmam zira honor modeli biraz beni zorlar ama genel anlamda xiaomi'yi beğeniyorum. Düşük ışıkta şöyle amatör bir fotoğraf çektim size sunuyorum![]()
Bu arada mi8 lite ve redmi 5 plus modellerine selam çakalım. Zamanında bu modelleri çok takip ederdim bazılarını deneme fırsatı buldum. Umarım yakın zamanda 14t pro modelinin fiyatı düşsün onu alacağım.
![]()
![]()