Xiaomi candır gerisi heyecandır. Nostalji konusu

4 yıl oldu Redmi note 10 kullanıyorum. Fazla oyun felan oynayan birisi değilim. Oynasam da 100-200 mb boyutunda oyunlar indiririm.

128gb belleği 50 % bile doldurmadım şimdiye kadar. Şuana kadar takılma sözkunusu olmadı.
Ama çok garip sorunlar yaşıyorum son zamanlar.
Oyun esnasında ekranın komple 1 saniyelik kapanması.
Parmak izi sensörünün bazen algılamaması.
Kilit ekranına salmak isterken kapanıp geri açılması.
Browseri arkada açık bırakıyorum 10 dakika sonra browseri açtığımda sanki yeniden programı açmışım gibi baktığım sayfaların kaybolması.

Ben bir daha Xiaomi almam sanırım.
Gayet normal telefonları artık ben 5 yıl geçtikten sonra çöp görüyorum hangi model olursa olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung hepsinde de çok daha iyi.
Samsung istese xiaomi kadar f/p telefon yapar ondan bile fazla satar ama tam yapamıyor her ne kadar samsung hayranı olsam da düşüncem bu

benim ximomi note 10 pro 3 yıl götürmüştü hakını yemeyim güzeldi en son ekranı bozuldu öldü

Xiaomi demek reklam demektir. İnsan kendi APP'ine de reklam koyar mı be kardeşim, resmen reklam çöplüğü. Hele o dandik arayüz yazılımından bahsetmiyorum bile. iyiki geçmişim Samsung'a.

Uzun süre sonra xiaomi markasına geri döndüm zaten redmi 5 plus mi a2 ve redmi note 7 modelleri benim taktirimi kazanmıştı. Uzun bir aradan sonra zaten bir telefonu maksimum 3-4 yıl kullanmak lazım. Xiaomi aldım. Çok memnunum kamerasıyla olsun arayüzü zaten harika. Ekranı şarj oranı her şeyi ile memnunum xiaomi olmasa adam akıllı donanıma sahip telefon alamayacağız. Bundan sonra bir aksilik olmaz ise uzun bir süre xiaomi den şaşmam zira honor modeli biraz beni zorlar ama genel anlamda xiaomi'yi beğeniyorum. Düşük ışıkta şöyle amatör bir fotoğraf çektim size sunuyorum
r/vlandiya - Savaş sanatı. Odamın girişine koyduğum çizimler. Otto drix

Bu arada mi8 lite ve redmi 5 plus modellerine selam çakalım. Zamanında bu modelleri çok takip ederdim bazılarını deneme fırsatı buldum. Umarım yakın zamanda 14t pro modelinin fiyatı düşsün onu alacağım.

r/vlandiya - 1000 tl ve altına telefon alınan o dönem ve bazı efsane modeller (iphone ve samsung süprizi)
Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı  Akıllı Cep Telefonu Fiyatları
hangi telefondan geçtin

Mi serisi hariç benim için kötü sayılır.
1 android güncellemesinden dolayı çöp olan modelleri çok fazla var.

Uzun süre sonra xiaomi markasına geri döndüm zaten redmi 5 plus mi a2 ve redmi note 7 modelleri benim taktirimi kazanmıştı. Uzun bir aradan sonra zaten bir telefonu maksimum 3-4 yıl kullanmak lazım. Xiaomi aldım. Çok memnunum kamerasıyla olsun arayüzü zaten harika. Ekranı şarj oranı her şeyi ile memnunum xiaomi olmasa adam akıllı donanıma sahip telefon alamayacağız. Bundan sonra bir aksilik olmaz ise uzun bir süre xiaomi den şaşmam zira honor modeli biraz beni zorlar ama genel anlamda xiaomi'yi beğeniyorum. Düşük ışıkta şöyle amatör bir fotoğraf çektim size sunuyorum
r/vlandiya - Savaş sanatı. Odamın girişine koyduğum çizimler. Otto drix

Bu arada mi8 lite ve redmi 5 plus modellerine selam çakalım. Zamanında bu modelleri çok takip ederdim bazılarını deneme fırsatı buldum. Umarım yakın zamanda 14t pro modelinin fiyatı düşsün onu alacağım.

r/vlandiya - 1000 tl ve altına telefon alınan o dönem ve bazı efsane modeller (iphone ve samsung süprizi)
Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı  Akıllı Cep Telefonu Fiyatları
Bende de 6.5 senelik xiaomi redmi note 8 pro var hocam. İlk günden tek farkı artık bira fazla ısınıyor birde alanı doldu 128gb. Kasma donma takılma reklam vs. hiç karşılaşmadım hala daha birçok oyunu açıp rahatlıkla oynatabiliyor. Bataryasını bile değiştirmedim ama hala 8 saate yakın gidiyor. Sanırım bu telefonu ömrümün sonuna kadar kullanabilicem. :D (androidin nokia 3310 udur kendisi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri