- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam şuan için bütçe gereği apu düşünüyorumekran kartsız mı olacak ?
Evet hocam şuan için bütçe gereği apu düşünüyorumekran kartsız mı olacak ?
Evet hocam şuan için bütçe gereği apu düşünüyorum
rahat yeter hocam ileride 5060ti filan bile taksanız kurtarır.Evet hocam şuan için bütçe gereği apu düşünüyorum
Hocam aslında 400w civarı araştırdım da ikinci el piyasasını falan pek anlamıyorum o yüzden garanti olsun diye sıfır baktım sadece işlemciyi 2. El almayı düşünüyorumapu ise fazla bile .yeterli olur.
5060ti ile işlemci darboğaza girmez mi?rahat yeter hocam ileride 5060ti filan bile taksanız kurtarır.
iyizco ve paralopara dururken ikinci ele gerek yok. sıfır al gitsin.Hocam aslında 400w civarı araştırdım da ikinci el piyasasını falan pek anlamıyorum o yüzden garanti olsun diye sıfır baktım sadece işlemciyi 2. El almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060ti ile işlemci darboğaza girmez mi?
Aynen öyle hocam biraz bakındım korktum açıkçası anakartı falan da bozabiliyormuş sıfır almak en mantıklısı o yüzdeniyizco ve paralopara dururken ikinci ele gerek yok. sıfır al gitsin.
Hocam o anlamda demedim yani upgrade'e müsait yapar kasayı anlamında demiştim ileride rahat olur içiniz.Hocam aslında 400w civarı araştırdım da ikinci el piyasasını falan pek anlamıyorum o yüzden garanti olsun diye sıfır baktım sadece işlemciyi 2. El almayı düşünüyorum
5060ti ile işlemci darboğaza girmez mi?
Anladım hocam çok teşekkürler size son bişey daha sorayım 2. El işlemci alırken neye dikkat etmem gerekiyor şöyle bi ilan gördüm müsaitseniz bi inceleme şansınız var mıHocam o anlamda demedim yani upgrade'e müsait yapar kasayı anlamında demiştim ileride rahat olur içini
Pinleri sağlam mı diye bak . Bir de sıcaklık test sonuçları önemli.Anladım hocam çok teşekkürler size son bişey daha sorayım 2. El işlemci alırken neye dikkat etmem gerekiyor şöyle bi ilan gördüm müsaitseniz bi inceleme şansınız var mı
Pinlerini vs iyice kontrol edin hocam varsa testleri isteyin , piyasa fiyatı 5k lık ürünü niye 2.5k lara satsın o da soru işareti ama eski bir ürün olduğu için normal diye düşünüyorum.Anladım hocam çok teşekkürler size son bişey daha sorayım 2. El işlemci alırken neye dikkat etmem gerekiyor şöyle bi ilan gördüm müsaitseniz bi inceleme şansınız var mı
Ürünün mart 2026 ya kadar garantisi bile var hocam o yüzden biraz içim ısındı ilana sıcaklık testlerini ytdeki test videolarıyla karşılaştırmam gerekiyor sanırımPinlerini vs iyice kontrol edin hocam varsa testleri isteyin , piyasa fiyatı 5k lık ürünü niye 2.5k lara satsın o da soru işareti ama eski bir ürün olduğu için normal diye düşünüyorum.
Tamamdır hocamPinleri sağlam mı diye bak . Bir de sıcaklık test sonuçları önemli.
Hangi satıcıdan almış hocam onu söyledi mi?Ürünün mart 2026 ya kadar garantisi bile var hocam o yüzden biraz içim ısındı ilana sıcaklık testlerini ytdeki test videolarıyla karşılaştırmam gerekiyor sanırım
Tamamdır hocam
Parolapara sanal kartını iyzicoya nası kaydediyoruz uygulamada bulamadım bi türlü. Başka konularda kart kayıttan bahsedilmemişti sadece ödeme yerinde iyzicoyla öde diyip parolapara kartı girsek olmuyo muparolapara hesabına kart açıp parolapara kartı ile alman lazım.almadan önce 1500 yüklemen lazım. parolapara kartınıda iyizcoya kaydet ve iyizco ile de kampanyaya katıl . sonrasında alışverişyapabilirsin.