İyzico ve parolapara ile Enermax 600w psu alınır mı

apu ise fazla bile .yeterli olur.
Hocam aslında 400w civarı araştırdım da ikinci el piyasasını falan pek anlamıyorum o yüzden garanti olsun diye sıfır baktım sadece işlemciyi 2. El almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rahat yeter hocam ileride 5060ti filan bile taksanız kurtarır.
5060ti ile işlemci darboğaza girmez mi?

Hocam aslında 400w civarı araştırdım da ikinci el piyasasını falan pek anlamıyorum o yüzden garanti olsun diye sıfır baktım sadece işlemciyi 2. El almayı düşünüyorum

iyizco ve paralopara dururken ikinci ele gerek yok. sıfır al gitsin.

iyizco ve paralopara dururken ikinci ele gerek yok. sıfır al gitsin.
Aynen öyle hocam biraz bakındım korktum açıkçası anakartı falan da bozabiliyormuş sıfır almak en mantıklısı o yüzden

Hocam o anlamda demedim yani upgrade'e müsait yapar kasayı anlamında demiştim ileride rahat olur içiniz.

Hocam o anlamda demedim yani upgrade'e müsait yapar kasayı anlamında demiştim ileride rahat olur içini
Anladım hocam çok teşekkürler size son bişey daha sorayım 2. El işlemci alırken neye dikkat etmem gerekiyor şöyle bi ilan gördüm müsaitseniz bi inceleme şansınız var mı

Anladım hocam çok teşekkürler size son bişey daha sorayım 2. El işlemci alırken neye dikkat etmem gerekiyor şöyle bi ilan gördüm müsaitseniz bi inceleme şansınız var mı

Pinlerini vs iyice kontrol edin hocam varsa testleri isteyin , piyasa fiyatı 5k lık ürünü niye 2.5k lara satsın o da soru işareti ama eski bir ürün olduğu için normal diye düşünüyorum.

Pinlerini vs iyice kontrol edin hocam varsa testleri isteyin , piyasa fiyatı 5k lık ürünü niye 2.5k lara satsın o da soru işareti ama eski bir ürün olduğu için normal diye düşünüyorum.
Ürünün mart 2026 ya kadar garantisi bile var hocam o yüzden biraz içim ısındı ilana sıcaklık testlerini ytdeki test videolarıyla karşılaştırmam gerekiyor sanırım

Pinleri sağlam mı diye bak . Bir de sıcaklık test sonuçları önemli.
Tamamdır hocam

Ürünün mart 2026 ya kadar garantisi bile var hocam o yüzden biraz içim ısındı ilana sıcaklık testlerini ytdeki test videolarıyla karşılaştırmam gerekiyor sanırım

Tamamdır hocam
Hangi satıcıdan almış hocam onu söyledi mi?

parolapara hesabına kart açıp parolapara kartı ile alman lazım.almadan önce 1500 yüklemen lazım. parolapara kartınıda iyizcoya kaydet ve iyizco ile de kampanyaya katıl . sonrasında alışverişyapabilirsin.
Parolapara sanal kartını iyzicoya nası kaydediyoruz uygulamada bulamadım bi türlü. Başka konularda kart kayıttan bahsedilmemişti sadece ödeme yerinde iyzicoyla öde diyip parolapara kartı girsek olmuyo mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri