1000tl ve altı kablosuz mouse

tamam kardeşim ne istiyosa onu alsın, iade ve garanti de sorun çıkarsa '' geçmiş olsun hocam'' yazarsınız teselli olarak.
Daha düne kadar mouse önerisi istiyordun 1 kişi bile sana o mouse önerip al demedi kendin gördün almak istedin kullanıyorsun diye de adama burada öneri yapman çok yanlış

Daha düne kadar mouse önerisi istiyordun 1 kişi bile sana o mouse önerip al demedi kendin gördün almak istedin kullanıyorsun diye de adama burada öneri yapman çok yanlış
yoo al dedi, bilip bilmeden niye konuşuyon mouse önerisi isteyebilirim bu seni alakadar da etmiyor

Arkadaşlar yeni mouse almak istiyorum. Şuanda hp m160 kullanıyorum ama artık bağlantı yerlerinden kablosu kırılmaya başladı. 1000tl altında alınabilecek mouse öneriniz var mı veya kablolu olup kablosu kaliteli olan var mı çünkü m160 da yaşadığım sorunu başka mouse da yaşamak istemiyorum. Aslında önceden razer deathadder essential vardı ama kablosu kırılınca fikrim değişti. Kısacası ya kablosuz önerin yada kaliteli kablolu önerin. Şimdiden herkese teşekkürler. ekstra olarak en fazla 1300tl ye çıkabilirim.
Sanırım wxe r1 conlife kodu ve iyzicoyla çok ucuza geliyordu

bir ara kullandığım mouse pilliydi ama dandikti bu sebeple pil takma yerlerinde hasar oluştuğu için kullanamadım attım bu sebeple arada kalıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama uygun hyperx

yoo al dedi, bilip bilmeden niye konuşuyon mouse önerisi isteyebilirim bu seni alakadar da etmiyor
Sana laf anlatmıcam kendin bile emin değilken bilgi arıyorken aldıktan sonra bile pilli mouse aldım g.o gibi konular açıyorken adama burada pilli mouse önerisi yapman biraz saçma geliyor bana daha fazla vakit ayıramıcam sana engelliyorum emin olmadığın ürünleri önerme bence insanların daha iyisini alma imkanı varken kötü bir ürüne sürükleme

Ekler

• 1750756959372.webp
    1750756959372.webp
    38.3 KB · Hit: 11
bir ara kullandığım mouse pilliydi ama dandikti bu sebeple pil takma yerlerinde hasar oluştuğu için kullanamadım attım bu sebeple arada kalıyorum

ama uygun hyperx
En kötü şarjlı pil 500 TL sürekli pil alıp çöpe atmak istersen al benim tavsiyem vxr 1 al kafan rahat olsun

En kötü şarjlı pil 500 TL sürekli pil alıp çöpe atmak istersen al benim tavsiyem vxr 1 al kafan rahat olsun
teşekkürler

muhtemelen bu konu hakkında yeni konu açacağım farklı insanların görüşlerini de görmek istiyorum

teşekkürler

muhtemelen bu konu hakkında yeni konu açacağım farklı insanların görüşlerini de görmek istiyorum
Sen şöyle yap o bütçeye alınacak 2 tane ürün var delux m800 pro,vxr1 birde şu arkadaşın önerdiğini ekle bir tarafı eksilmesin bu 3'ünden hangisini tavsiye edersiniz diye iyisini söylerler

Sana laf anlatmıcam kendin bile emin değilken bilgi arıyorken aldıktan sonra bile pilli mouse aldım g.o gibi konular açıyorken adama burada pilli mouse önerisi yapman biraz saçma geliyor bana daha fazla vakit ayıramıcam sana engelliyorum emin olmadığın ürünleri önerme bence insanların daha iyisini alma imkanı varken kötü bir ürüne sürükleme
Profilinde çocuk oyuncagı olan birini ciddiye alamıyorum kb

cakrash ı bilen var mı bana bir çok kpnuda yardımcı oldu onun da önerisini isterseniz atarım

Geri