- Reaksiyon skoru
- 280
Oyun oynayan bir adam bunu almamalı alınacaklar listesine bile konulamaz pilli bir ürün yapacağınız en son hata olsun pilli mouse almakMediaMarkt uygulamasından üye ol 200-300 tl kupon veriyo ilk alışveriş için, 1100 liralık hyperx mouse 800-900 e düşüyor. İncelemesini yayınladım hatta.
HyperX Pulsefire Haste 2 Core İncelemesi
Herkese tekrardan selamlar, bugün elime ulaşan HyperX Pulsefire Haste 2 Core mouse un incelemesini yayınlıyorum. Hem inceleme yayınlayıp hemde bu ürünü aldığım MediaMarkt'tan nasıl ilk alışverişinize özel kupon alabileceğinizi göstereceğim, hadi başlayalım.
Nereden Aldım ?, ve kutu açılımı :
Öncelikle ben ürünü MediaMarkttan aldım, normalde ürünün fiyatı 1100 TL, ben 350 TL'lik kuponum...
- YasinMKC
- Cevaplar: 53
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
![]()
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o paraya da rampage alınmaz, dün rampage mouse dan hyperx mouse a geçtim, çağ atladım resmen kalite olarak
Dostum boşver o ürünü 1100 çıkıyorsa az daha koy vxe r1 al pişman olmazsın en azındanteşekkürler bakacağım
üye oldum ama kupon fln vermedi