1000tl ve altı kablosuz mouse

MediaMarkt uygulamasından üye ol 200-300 tl kupon veriyo ilk alışveriş için, 1100 liralık hyperx mouse 800-900 e düşüyor. İncelemesini yayınladım hatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o paraya da rampage alınmaz, dün rampage mouse dan hyperx mouse a geçtim, çağ atladım resmen kalite olarak
Oyun oynayan bir adam bunu almamalı alınacaklar listesine bile konulamaz pilli bir ürün yapacağınız en son hata olsun pilli mouse almak

teşekkürler bakacağım

üye oldum ama kupon fln vermedi
Dostum boşver o ürünü 1100 çıkıyorsa az daha koy vxe r1 al pişman olmazsın en azından

Oyun oynayan bir adam bunu almamalı alınacaklar listesine bile konulamaz pilli bir ürün yapacağınız en son hata olsun pilli mouse almak

Dostum boşver o ürünü 1100 çıkıyorsa az daha koy vxe r1 al pişman olmazsın en azından
o kadar abartmaya gerek yok pilli diye, ben bir eksisini görmedim benim için sorun değil pilli olması, konu sahibi istemiyosa bilemem. Bu arada wraith iade ve garanti konusunda iyi değil haberiniz olsun. Eğer mouse u beğenmezseniz iade almıyor ambalajı açıldığı için ve bozuk çıkarsa da garanti konusunda sıkıntı yaşatıyor.

o kadar abartmaya gerek yok pilli diye, ben bir eksisini görmedim benim için sorun değil pilli olması, konu sahibi istemiyosa bilemem
Sen anlamadığın için sorun değil sana da önerdik hata yapıp gittin onu aldım şöyle biraz kullan sonra dediğimiz tarzda bir mouse kullan o zaman anlarsın ben bunu nasıl kullandım diyerek :D

Sen anlamadığın için sorun değil sana da önerdik hata yapıp gittin onu aldım şöyle biraz kullan sonra dediğimiz tarzda bir mouse kullan o zaman anlarsın ben bunu nasıl kullandım diyerek :D
yoo hata yaptığımı kim söylemiş mis gibi mouse ben çok memnunum iyki almamışım vxe r1 i

yoo hata yaptığımı kim söylemiş mis gibi mouse ben çok memnunum iyki almamışım vxe r1 i
:D devam böyle kardeşim pil parası veya şarjlı pil parası da ekstrası :D ağır mouse kullanmak daha da ekstrası

:D devam böyle kardeşim pil parası veya şarjlı pil parası da ekstrası :D ağır mouse kullanmak daha da ekstrası
ağır değilki, pil dediğin şey 30 lira ve 1 pil 15 gün gidiyor nerden baksan. Şu konuları okumanı öneririm

kafam karıştı :rolleyes::rolleyes:

bir ürünü kullanmadan yorum yapan bir kullanıcı işte, neyse yazmıyorum konu sahibi ne istiyosa onu alsın bana almıyor ürünü zaten

ağır değilki, pil dediğin şey 30 lira ve 1 pil 15 gün gidiyor nerden baksan. Şu konuları okumanı öneririm
Okumama gerek yok büyük ihtimalle senin bir ömür kullanacağın mouse sayısı kadar mouse değişmişliğim vardır :D ortalama en kötü hatırladııklarıma 30-40 arası mouse değiştim

kafam karıştı :rolleyes::rolleyes:
Kardeşim sen beni dinle bütçeni biraz aş vxr1 al keyfine bak

Okumama gerek yok büyük ihtimalle senin bir ömür kullanacağın mouse sayısı kadar mouse değişmişliğim vardır :D ortalama en kötü hatırladııklarıma 30-40 arası mouse değiştim

Kardeşim sen beni dinle bütçeni biraz aş vxr1 al keyfine bak
tamam kardeşim ne istiyosa onu alsın, iade ve garanti de sorun çıkarsa '' geçmiş olsun hocam'' yazarsınız teselli olarak.

tamam kardeşim ne istiyosa onu alsın, iade ve garanti de sorun çıkarsa '' geçmiş olsun hocam'' yazarsınız teselli olarak.
:D hocam cahil cahil konuşma wraith çok kullanılan bir site niye sorun yaşasın :D sanırım hayatın boyunca media-vatan tarzı harici bir yerden ürün almadın sadece bu tarz yerlere bakıyorsun

:D hocam cahil cahil konuşma wraith çok kullanılan bir site niye sorun yaşasın :D sanırım hayatın boyunca media-vatan tarzı harici bir yerden ürün almadın sadece bu tarz yerlere bakıyorsun
madem cahilmişim o zaman şu ürünleri kullandım diye inceleme atsana, neyse kanka ben uğraşmıcam senle

o kadar konu attım yukarıya mağduriyet ile alakalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri