Android Yeni Kral Poco F7 Geliyor - 8S gen 4 işlemci -24 Bin TL

Kötü haber 6500 Mah geliyor
Screenshot_2025-06-19-18-18-14-043_com.instagram.android-edit.webp

Birkaç saat önce POCO Global Youtube kanalında yarın yayınlaycakları lansman videosunu yanlışlıkla yayınlanmış. Birkaç dakika sonra silmişler. Lansman fiyatı 12/256 varyant 339 USD, 12/521 varyant 399 USD olarak belirlenmiş. Lansman sonrasında 399/449 USD olarak güncellenecekmiş. 6. dakikadan itibaren Angus fiyatları söylüyor. Geri kalanında zaten bildiğimiz özellikler anlatılıyor. Merak eden varsa bakabilir.

Birkaç saat önce POCO Global Youtube kanalında yarın yayınlaycakları lansman videosunu yanlışlıkla yayınlanmış. Birkaç dakika sonra silmişler. Lansman fiyatı 12/256 varyant 339 USD, 12/521 varyant 399 USD olarak belirlenmiş. Lansman sonrasında 399/449 USD olarak güncellenecekmiş. 6. dakikadan itibaren Angus fiyatları söylüyor. Geri kalanında zaten bildiğimiz özellikler anlatılıyor. Merak eden varsa bakabilir.
25 bine gelebilme ihtimali var yani

Kuponla 24 bin tl 256 gb

tr de yd modelleri ne kadar olur ?
Ortadoğu'daki savaş ortamından dolayı tedarikçiler sorun yaşadığını söyleyerek fiyatları yukarı çektiler. Bu telefon ellerine ne zaman geçer bilmiyorum. Geçtiğinde de ucuza satacaklarını sanmam.

Poco X7 Pro varken neden bir insan bu cihazı alır hiçbir fikrim yok, oradaki F takısı sadece psikolojik, kamera falan diyecek arkadaşlar için söylüyorum kamera sensörü Poco X7 Pro ve X7 ile birebir aynı.

Poco X7 Pro 1,7M antutu V10
Poco F7 2M antutu V10

Fiyat farkı da lansman fiyatında olmasına raen fiyat farkı kupon ikisine de uygulanınca 3K seçim sizin. Lansman fiyatındayken Poco F7 mantıklı ama sonra 30K'yı geçince ben X7 Pro yerine tercih etmem.

Geri