samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü haber 6500 Mah geliyor
Kötü haber 6500 Mah geliyorAlıntıyı görüntüle
6500 mAh geleceğini söylemiştim. Sanırım 7500 mAh modeli Çin ve Hindistan'a özel çıkıyor.Kötü haber 6500 Mah geliyorAlıntıyı görüntüle
Bir ülkede 12/512 modelinin lansman fiyatı 450 USD açıklanmış. Bize kaça gelir vergilerden sonra?abi pisikolojik sinir 7.000mah di. 25kya gelirse dusunulur. 30kya gelirse isi zor.
25 bine gelebilme ihtimali var yaniBirkaç saat önce POCO Global Youtube kanalında yarın yayınlaycakları lansman videosunu yanlışlıkla yayınlanmış. Birkaç dakika sonra silmişler. Lansman fiyatı 12/256 varyant 339 USD, 12/521 varyant 399 USD olarak belirlenmiş. Lansman sonrasında 399/449 USD olarak güncellenecekmiş. 6. dakikadan itibaren Angus fiyatları söylüyor. Geri kalanında zaten bildiğimiz özellikler anlatılıyor. Merak eden varsa bakabilir.
Bizim ülkede vergiler ve fiyatlandırma nasıl olur bilmiyorum. Ben de merakla bekliyorum. Sadece sızıntıyı paylaşmak istedim.25 bine gelebilme ihtimali var yani
Tasarımda çok güzel siyahıFiyatlar çok iyi bence
Tahminimce 17tr de yd modelleri ne kadar olur ?
Ortadoğu'daki savaş ortamından dolayı tedarikçiler sorun yaşadığını söyleyerek fiyatları yukarı çektiler. Bu telefon ellerine ne zaman geçer bilmiyorum. Geçtiğinde de ucuza satacaklarını sanmam.tr de yd modelleri ne kadar olur ?