Ahmet Arda
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Oyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
razer blackwidow v3tkl çok güzel klavye bende kullanıyorum ama sesi fazla çıkıyor.Oyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
steelseries apex 5 de bakabilirsin.Oyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Dostum asusun bu modeli çok başarılı gerçekten tepkimesi çok iyi su geçirmez ve dayanıklıOyun için alacağım. Mümkünse Türkçe , klavye boyutu olarak yüzde 80 istiyorum. Mekanik hissiyatlı yani tıklaması hoş olsun ve şık olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
değil 4k 1.5k bile etmeyecek bir klavyeDostum asusun bu modeli çok başarılı gerçekten tepkimesi çok iyi su geçirmez ve dayanıklı
ASUS TUF GAMING K3 GEN II GAMING MEKANİK KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING K3 GEN II GAMING MEKANİK KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com