2060s kasa önerisi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
7,258
Corsair spec delta RGB alacaktım 100 TL zam geldi bunlara yöneldim hangisini tercih etmeliyim

Corsair spec delta RGB kasa 550w 80+ Corsair psu 2060s ve r5 3500x için yeterli mi fiyatı PSU dahil 809 tl

Ore Saturn + Zalman 650W +80 ikilisi alınılabilir. MB311 alınılabilir. 600W 2060S'e yetecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair spec delta RGB kasa 550w 80+ Corsair PSU 2060s ve r5 3500x için yeterli mi fiyatı PSU dahil 809 TL
Dostum o kasa kablolama olarak güzel ama içi çok ferah değildir.

Ore Saturn + Zalman 650W +80 ikilisi alınılabilir. MB311 alınılabilir. 600W 2060S'e yetecektir.

550w yetmez mi

Görünüşü de çok güzel attığım xigmatek nasıl 4 argb fan ve kontrolcüsü var

550w yetmez mi

Görünüşü de çok güzel attığım xigmatek nasıl 4 argb fan ve kontrolcüsü var
Dostum yetmesine yeter ama dediğim gibi kasa küçük, sanıldığı kadar iyi değil o konuda. Sıkışıklıktan dolayı bileşenler daha sıcak çalışacaktır. ATX kasa öneririm.

Dostum yetmesine yeter ama dediğim gibi kasa küçük, sanıldığı kadar iyi değil o konuda. Sıkışıklıktan dolayı bileşenler daha sıcak çalışacaktır. ATX kasa öneririm.
Çok büyük olmasını istemiyorum kasanın içine sığsın materyaller boşluk kalması hoşuma gitmiyor

Attiginiz astro modelin onu mesh yapida degil ondan dolayi onermiyorum mesh yapi hem hava almasini kolaylastirir hem de tozlari tutar tabi temizlemek zorunda kaliniyor surekli ama daha iyi hava sirkulasyonu sagliyor mesh yapi.
Gorunusu guzel olsa da aldanmayin bence de cok guzel bu arada gorunusu ;)

Attiginiz astro modelin onu mesh yapida degil ondan dolayi onermiyorum mesh yapi hem hava almasini kolaylastirir hem de tozlari tutar tabi temizlemek zorunda kaliniyor surekli ama daha iyi hava sirkulasyonu sagliyor mesh yapi.
Gorunusu guzel olsa da aldanmayin bence de cok guzel bu arada gorunusu ;)
Fsp vento nasıl peki fspnin 700w 80+ PSUsu da içinde fiyatı da uygun

Fsp vento nasıl peki fspnin 700w 80+ PSUsu da içinde fiyatı da uygun

https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...ze-3xrgb-fanuzaktan-kumandali-kasa-P434777968
Bence bu kasa gayet güzel.

Bütçe varsa önerim şu ikili:

https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...ze-3xrgb-fanuzaktan-kumandali-kasa-P434777968
Bence bu kasa gayet güzel.

Bütçe varsa önerim şu ikili:
Bu kasayı sevmiyorum

Geri