❌İndirim Bitti! TCL 55C655PROGTV 55 inç 139 Ekran 4K UHD QLED TV 24.000TL

Reaksiyon skoru
40
1750888392163.webp

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...hili-uydu-alicili-4k-uhd-qled-tv-1237738.html
Tv konusunda uzman değilim ancak birkaç gündür araştırıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek iyi bir seçenek sanırım. Bilgili arkadaşlar da yorumlarsa sevinirim.

Fiyatına göre gayet güzel. Full aray local daymıng teknolojisi var. Parlaklık anlamında tatmin edecektir. Renk doygunluğu açısından da fena değil. Tek eksik yanı 60 hz olması. Konsol oynanmoycaksa sorun olmaz. Netfkix amazon prıme gibi platformlara hdr10 destekli içerikleri çok daha iyi seyredersiniz. Google tv işletim sistemi zaten başarılı. Bu fiyata gayet iyi.

Bu ne demek, doğan görünümlü şahin mi ? :LOL:
Ekran Alıntısı.webp

Led ekran işte hocam ouantum dot teknolojisini kullanıyor. Normal ledlere göre daha parlak daha canlı renkler sunan bir teknoloji. Led ekran. Ama quanyum dotlu yani. Bu arada hdmı bağlantısıyla konsol veya pc de sadece ve sadece 1440p 2k görüntüde 120 hz desteği var. Bilginiz olsun. Standart tv lerde 20 wat ses desteği vardır. Bunda 50 watt. Ses doygunluğuda gayet iyi zaten d. Atmos mevcut. Yanınadq güzel bi ses sistemi çekerseniz mis

Haydaaa alalım dedik bitmiş indirim. Girermi bidaha indirime acaba
Hocam ben tv de çalıştım bir buçuk sene vatanda. Şöyle söylim geceleri 11 den yada bazen gece 1 den sabah 6 ya kadar indirimler oluyor. Yuzde 25 hatta bazen yuzde 30 bu vatan ve mediamarkta oluyor. Tv almak isteyen geceleri takip etsin. Mutlaka düşürürsün

Onkyonun gözünü Sevim bizde 50c725 mi ne var mis gibi sesi

Dostlar resmi sitesinden inceleyin ürünleri, bazı yerlerde led falan yazmışlar ancak pro olan modeli bu. Resmi siteye göre de QLED o konuda sıkıntı yok. Bir arkadaşın dediği gibi vatanda her gün indirime giriyor 25.500e düşüyor birkaç gündür görüyorum. Ancak mediamarktta dün 29.999dan 24e düştü. Normalde bu kadar düşmüyordu sanırım. Ben vatandaki 20kdan 17ye düşen led modeli alacaktım bu indirimi görünce bunu aldım. Herkese bol şans.

Arkadaşlar herkese selamlar.
Philips 55PML9507 Ultra HD (4K) TV (55PML9507/12) Bu modeli n11 den 29 bine aldım 3 taksitle. Bir de TCL 55C655PROGTV bunu medimarkttan aldım 4 taksitle. Şimdi hangisi daha iyidir acaba ona göre diğerini iade edicem. Philips sadece biraz eski kalıyor sanırım ama miniled kullanıyor.

Hocam ben tv de çalıştım bir buçuk sene vatanda. Şöyle söylim geceleri 11 den yada bazen gece 1 den sabah 6 ya kadar indirimler oluyor. Yuzde 25 hatta bazen yuzde 30 bu vatan ve mediamarkta oluyor. Tv almak isteyen geceleri takip etsin. Mutlaka düşürürsün
Sabah erken saate indirim vardi zaten .sabah 7.30 gibi bitti

Çok pahalı değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri