Romalu lakaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Telden speedtest yapınca indirme yükleme gecikmesi gözükmüyo onlar baya yüksek ondandır
Bende gün içinde hiç yoktu hocam şuan var ama bir yere girmek çok zor. Oyun vs imkansız yaniTamamen kesildi bende internet.
İnternet olmayınca aoh3 sardım 2 kere dünya fethi yaptım yine düzelmedi internetOyun vs imkansız yani
Bende hep online oynanan oyunlar varİnternet olmayınca aoh3 sardım 2 kere dünya fethi yaptım yine düzelmedi internet
Milleni kullanıcıları da şuan aynı dertten müzdarip benim tahminim büyük bir saldırı yapıyorlar internet şirketleri de saldırıyı yönetemiyor.benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?
türknette var mı? Adamlar bilgileri çaldırdı diye çıktım onlardan yoksa memnundum yaniMilleni kullanıcıları da şuan aynı dertten müzdarip benim tahminim büyük bir saldırı yapıyorlar internet şirketleri de saldırıyı yönetemiyor.
Türknet hakkında bir bilgim yok. ama şuanda 3 servis sağlayıcıda aynı problem var.türknette var mı? Adamlar bilgileri çaldırdı diye çıktım onlardan yoksa memnundum yani