Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Telden speedtest yapınca indirme yükleme gecikmesi gözükmüyo onlar baya yüksek ondandır

saçma bir şekilde bir düzeliyor bir yavaşlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751038537774.webp

1751038583876.webp

Net inanılmaz yavaşladı şimdi de netspeed ALOOWWWW KENDİNE GEL

Ayni sorunu ben de gunduzden beri yasiyorum arkadaşlar. Uzun suredir sorunsuz kullaniyorduk memnundum acikcasi çok. Ne uygulama ne bisey girilmiyor.

Güncelleme bağlantı problemleri bugün de devam ediyor güncellemeyi yeni yayınlayabildim o kadar düşünün.

Tamamen kesildi bende internet.
Bende gün içinde hiç yoktu hocam şuan var ama bir yere girmek çok zor. Oyun vs imkansız yani

İnternet olmayınca aoh3 sardım 2 kere dünya fethi yaptım yine düzelmedi internet
Bende hep online oynanan oyunlar var :( akşam eve geliyim 2 eğleniyim diyodum yalan oldu. Hocam siz dünya fethini 5 e felan çıkartın belki o zaman düzelir :D

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?
Milleni kullanıcıları da şuan aynı dertten müzdarip benim tahminim büyük bir saldırı yapıyorlar internet şirketleri de saldırıyı yönetemiyor.

Milleni kullanıcıları da şuan aynı dertten müzdarip benim tahminim büyük bir saldırı yapıyorlar internet şirketleri de saldırıyı yönetemiyor.
türknette var mı? Adamlar bilgileri çaldırdı diye çıktım onlardan yoksa memnundum yani

türknette var mı? Adamlar bilgileri çaldırdı diye çıktım onlardan yoksa memnundum yani
Türknet hakkında bir bilgim yok. ama şuanda 3 servis sağlayıcıda aynı problem var.

Telekomun özelleşmesini savunanlar bu arada bu sıkıntı yaşadığımız günler biraz da sizin yüzünüzden. Zamanında Türkiyeye büyük data centerlar, Elon Musk'ın uydu interneti geleceği zaman Türk Telekom engelledi sunucu yatırımları yapmadı Tekel sonuçta 2 kere de batmanın eşiğinden döndü şimdi hiç şikayetlenmeyin. Özellikle malum seçmen kitlesi size de bu ders olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye
cagriergen006
Geri