hocam bende stok var max 85 goruyor oda max sende bırde sıvı var normal degıl kesınlıkleOda sicakligim 30 derece klima vs yok boşta 45 derece prime95 ile 10 dk test sonucu 90 dereceyi gördü 240lik sıvı soğutma var
normal değil hocam söküp iyice temizleyin soğutmayıOda sicakligim 30 derece klima vs yok boşta 45 derece prime95 ile 10 dk test sonucu 90 dereceyi gördü 240lik sıvı soğutma var
5 seçiliydi 10dk yaptım maks 70 gördü x123 ile ortalaması 65 ama ve x123 soğutucu yani 500 liralık bişey seninki sıvı ile aşırı çok bende 5600 varPrime95 kanka ismi programin 4. Seçeneği seçeceksin
montajda sıkıntı olabilirSoğutmayı iyice temizledim ama belki vidalar doğru sıkılmamistir bakcam
Vidaları sıktım ve 10 dk sonucu max 88 gördü kabul edilebilir mimontajda sıkıntı olabilir
Bana halen fazlaymış gibi geliyor sıvı soğutma sonuçtaVidaları sıktım ve 10 dk sonucu max 88 gördü kabul edilebilir mi
Yine fazla hocam. Siz bu sıcı soğutmayı ne zaman aldınızVidaları sıktım ve 10 dk sonucu max 88 gördü kabul edilebilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana halen fazlaymış gibi geliyor sıvı soğutma sonuçta
bir sıkıntı olabilir soğutmanızfaİki yıl oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiagmatek neon aqua 240