❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

gerekli kanıtları attım gören gördü bana ait bilgiler olduğu için geri sildim ayrıca ben bana çıktığını belirttim ben bu yorumuma saldıran kişilere ilet bu yorumunu
Dostum konuyu açan benim konu yaklaşık 60 k hit aldı. Kanıt attıysan kim gördüyse görmüştür ama görmeyen ben dahil diğer arkadaşlar için bilgilerini blurlayarak paylaş zaten konu kapanacaktır uzatmaya gerek yok işi gücü olan adamlarız ne gerek var böyle şeylere.

Dostum konuyu açan benim konu yaklaşık 60 k hit aldı. Kanıt attıysan kim gördüyse görmüştür ama görmeyen ben dahil diğer arkadaşlar için bilgilerini blurlayarak paylaş zaten konu kapanacaktır uzatmaya gerek yok işi gücü olan adamlarız ne gerek var böyle şeylere.
özelden yaz iletirim

dostum zaten bana etiket atılmadığı sürece uzatmadım uzatmak isteyenler ısrarla yazdı
Tamam hocam konu kapansın uzatmaya gerek yok. Diğer kişilerde uzatmaz.

Tamam hocam konu kapansın uzatmaya gerek yok. Diğer kişilerde uzatmaz.
Engelledim hocam onu engelle geç aklı başında biri değil belli yani 2 gün önce ki şeyi yine tekrarlıyor

epo senin ben batirdin beni yanwene vermek ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargosu yanwene verilen var mı süreç nasıl işliyor yanwende
senin yanwendemi veya kac gundur ??

yanwendeyse kodu nu iletsene vergi varmi bakalim seriden benim bugun yanwene verildi duzeltemiyoz da

yanwendeyse kodu nu iletsene vergi varmi bakalim seriden benim bugun yanwene verildi duzeltemiyoz da
yeni vermişler yav

UK272849905YP vergiye nereden bakılıyor

yunexpress istemistin dimi ben istememe ragmen boyle yaptilar ya
evet

UK272849905YP vergiye nereden bakılıyor

evet
firmaya itirazda bulundum ben bakalim suan bakamiyoz zaten vergjye filan 1 gun gecmesi lazim vergi cikcsgini sanmiyorum ama epomaker bildigin bizle kumar oynuyor

ulan burda kac kisi aldi tek bjze zaten yanwen

ulan tcyi bilerek yazmadim epostadan yazdim aldiktan sonra ona rsgmen keske 2 3 gun bekleseydim kendileri soraydida of

Geri