Tadı iyi, hafif sigara tavsiyesi

Davidofd burgundy alabilirsin. Burgundy adı kalkmış olabilir düz davidoff desen anlarlar.
Ben marlboro edge slims içiyorum gerçek sigara tadı pek yok ama güzel. Tam aromatik tütün tadı şu anda bir tek davidoffta kaldı. Freeshop varsa da marlboro red king size daha iyi.

Davidofd burgundy alabilirsin. Burgundy adı kalkmış olabilir düz davidoff desen anlarlar.
Ben marlboro edge slims içiyorum gerçek sigara tadı pek yok ama güzel. Tam aromatik tütün tadı şu anda bir tek davidoffta kaldı. Freeshop varsa da marlboro red king size daha iyi.
Davidoff bulsam alacağımda dandirik semtimde bulamıyom bakalım artık, tavsiye için teşekkür ederim.

Davidoff bulsam alacağımda dandirik semtimde bulamıyom bakalım artık, tavsiye için teşekkür ederim.
1751131142554.webp

şunu denemiştim baya iyidi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

freeshoplar çok pahallı ya, 200 lira vermiştim marlboro mentollüye

Alıntıyı görüntüle

şunu denemiştim baya iyidi

freeshoplar çok pahallı ya, 200 lira vermiştim marlboro mentollüye
Bu tarzlar daha pahalı oluyor king size 120-130dur davidoff magnum varsa 150dir falan. Double fusion normalini içmiştim summerını sende gördüm. Marlboro shuffle da güzel 4-5 aroma tek paket. Aromalıda en sevdiğim portakallı patlatmalı marvel ama içmiyorum ne zamandır aromalı.

Çakma olmuyor mu bunlar genelde.
Çakma olmaz da bayatı olur ya da nem almışı olur. Çakmalar djarumda çok oluyor.

kent d range blue

Bu tarzlar daha pahalı oluyor king size 120-130dur davidoff magnum varsa 150dir falan. Double fusion normalini içmiştim summerını sende gördüm. Marlboro shuffle da güzel 4-5 aroma tek paket. Aromalıda en sevdiğim portakallı patlatmalı marvel ama içmiyorum ne zamandır aromalı.

Çakma olmaz da bayatı olur ya da nem almışı olur. Çakmalar djarumda çok oluyor.
ice versiyonuda vardı hocam, daha birsürü ithal sigara çeşidi markası vardı ben marlboro merak ettim ondan denemek adına aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri