Çözüldü✓ 500 liraya GT 1030 vs R7 370

mng hariç hepsi var. mng de bireysel online gönderiye bak desi geçiyorsa benle iletişime geç
DHL zaten alamayacağım tek firma. bayağı uzak. şu an pazartesini bekliyorum, param güvende desi sistemi tam aldıktan sonra değişmiş şansa

DHL zaten alamayacağım tek firma. bayağı uzak. şu an pazartesini bekliyorum, param güvende desi sistemi tam aldıktan sonra değişmiş şansa
pg 10 desiydi şuan değiştimi ?
kasa yükseklik, uzunluk, genişlik ölçüsünü verirse arkadaş sana en düşük fiyat veririm. kapıdan alma, kapıya bırakmalı hemde ;)

thermaltake model belliyse nokta atış fiyat söylerim. de bilmeden bişey diyemiyorum ama şöyle diyim ptt 10 desi fiyat 199tl 20 desi fiyat 350 30 desi fiyat 505tl
valla bir yandan da parçalanıp anakartın zarar görmesinden korkuyorum. tabi anakartın çalışıp çalışmadığı belli değilde ya çalışırsa işte. PTT çok kötü kargo gönderiyor, bayağı ezikliğe şahitlik ettim

valla bir yandan da parçalanıp anakartın zarar görmesinden korkuyorum. tabi anakartın çalışıp çalışmadığı belli değilde ya çalışırsa işte. PTT çok kötü kargo gönderiyor, bayağı ezikliğe şahitlik ettim
ptt işin düşerse haber edersin, ort dediğim fiyat aralıklarında ücret çıkar. adresten alım ve bırakım dahil.

ptt işin düşerse haber edersin, ort dediğim fiyat aralıklarında ücret çıkar. adresten alım ve bırakım dahil.
aras kargo alırım büyük ihtimal. oraya göndermem gerekn bir kargo da var çünkü

tr de kargo şirketlerin fiyatları yüksekten ucuza doğru sıraladım
yurtiçi hep pahalı
ups
ptt
aras
mng
sürat
kolaygelsin
hepsijet
en yakını yurtiçi, aras ve PTT. DHL ve kolaygelsin'i tam bilmiyorum zaten buralarda da yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,366
Üyeler
186,470
Son üye
kayo
Geri