valla ben çıktım abonelikten tt bağlattım, kampanya vardı 650tl ödeyeceğim. Millenicomdada zaten 650 ödüyordumBu zamana kadar düşük ücret politikasıyla bile bu kadar aciz hizmet verebilen bu 2 firma bugünden sonra kendi ölğm fermanını imzalamış oldular. Müşteri kitlelerinin en az %10’u kaybolur
milenicom ve netspeed den kurtarın kendinizi tt ya da türknet’e geçin
netspeed çok severim hiç kesinti olmamıştı bu güne kadar. tt çok pahalı
Türknet 500₺valla ben çıktım abonelikten tt bağlattım, kampanya vardı 650tl ödeyeceğim. Millenicomdada zaten 650 ödüyordum
küçük firmalar büyümezse yakında ödediğin faturayı görürüm o zman da ağlama benceBen TT kullanıyorum hiçbir sorun yok 950 mbps alıyorum. Pingim ise 2 ben asla küçük firmalara güvenmiyorum.
Türknet bunun ilk kurbanlarındandı. Zamanında gigafiber ile tek fiyat kampanyasına ilk geçicekleri dönem fiyatları piyasa fiyatlarının 2 katına çıkınca bütün herkes (ben de dahil) millenicom veya netspeed gibi yan ISS'lere geçti. Ancak şuan 500₺ makul bir fiyat pazarda.küçük firmalar büyümezse yakında ödediğin faturayı görürüm o zman da ağlama bence
Türknet bunun ilk kurbanlarındandı. Zamanında gigafiber ile tek fiyat kampanyasına ilk geçicekleri dönem fiyatları piyasa fiyatlarının 2 katına çıkınca bütün herkes (ben de dahil) millenicom veya netspeed gibi yan ISS'lere geçti. Ancak şuan 500₺ makul bir fiyat pazarda.
Doğru TT geçmememin tek sebebi fahiş fiyat politikasıtekel iken ttkom fiyatlar can yakıyordu ama unutmamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan gir googlea evde internet yaz ttkom hariç hiçbirinin sitesine girilmiyor ne kadar ilginç![]()