İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

Millenicom kullanıyorum ve İnterneti kullanamıyorum, agda oturum açın diyor defalarca yaptım hala pon ışığı yeşil yanıp sönüyor

Bu zamana kadar düşük ücret politikasıyla bile bu kadar aciz hizmet verebilen bu 2 firma bugünden sonra kendi ölğm fermanını imzalamış oldular. Müşteri kitlelerinin en az %10’u kaybolur
valla ben çıktım abonelikten tt bağlattım, kampanya vardı 650tl ödeyeceğim. Millenicomdada zaten 650 ödüyordum
milenicom ve netspeed den kurtarın kendinizi tt ya da türknet’e geçin
netspeed çok severim hiç kesinti olmamıştı bu güne kadar. tt çok pahalı

Ben TT kullanıyorum hiçbir sorun yok 950 mbps alıyorum. Pingim ise 2 ben asla küçük firmalara güvenmiyorum.

Sanırım şuan yine oluyor bir şeyler
1751307450139.webp

küçük firmalar büyümezse yakında ödediğin faturayı görürüm o zman da ağlama bence
Türknet bunun ilk kurbanlarındandı. Zamanında gigafiber ile tek fiyat kampanyasına ilk geçicekleri dönem fiyatları piyasa fiyatlarının 2 katına çıkınca bütün herkes (ben de dahil) millenicom veya netspeed gibi yan ISS'lere geçti. Ancak şuan 500₺ makul bir fiyat pazarda.

Millenicom'da sorun 1 haftadır var zaten, download ve upload hızları normal ama oyunlara ve sitelere girmede problem yaşanıyor.

tekel iken ttkom fiyatlar can yakıyordu ama unutmamak lazım
Türknet bunun ilk kurbanlarındandı. Zamanında gigafiber ile tek fiyat kampanyasına ilk geçicekleri dönem fiyatları piyasa fiyatlarının 2 katına çıkınca bütün herkes (ben de dahil) millenicom veya netspeed gibi yan ISS'lere geçti. Ancak şuan 500₺ makul bir fiyat pazarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan gir googlea evde internet yaz ttkom hariç hiçbirinin sitesine girilmiyor ne kadar ilginç :D

5. güne geçiyoruz ve halen sorun yaşıyorum ben. Sorunu düzelen var mı, durum sizlerde neler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri