Sivilce için eczaneden reçetesiz ilaç önerisi

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Kozmetik ürünlerini kullandım bir cogununun faydasını goremedim. Kaliteli ürünlerde kullandım mesela Yüz temizleme jeli bioderma nemlendirici nivea c vitamini serumu the purest salisilik asid the purest hepsini rutin halde kullandım aman aman faydalarını goremdim.
Eczanedekiler daha etkili olur diye düşünüyorum artık. Ancak cogu ilactan sonra günese cıkılmaması tavsiye ediliyor yaz için uygun mu böyle eczane ürünleri. Ona göre önerirseniz sevinirim. Yaş 18 hala sivilce problemi devam ediyor.

kesin bir sonuç için reçeteli ilaç kullanman en iyisi retinol kullanıyorlar genelde ama doktor la görüşmeden kullanma

kesin bir sonuç için reçeteli ilaç kullanman en iyisi retinol kullanıyorlar genelde ama doktor la görüşmeden kullanma
dostum doktorla falan pek ugrasmak istemedigmden dedim

Öyle bir iş yok akneler falan için özel doktor gözetimli ilaçlar lazım acnegen vardı örnek olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların yan etkisi çok oluyor çünkü

Sivilce ilacı reçeteli olur mutlaka çünkü çok kötü yan etkileri var (aşırı kilo vb)

Kozmetik ürünlerini kullandım bir cogununun faydasını goremedim. Kaliteli ürünlerde kullandım mesela Yüz temizleme jeli bioderma nemlendirici nivea c vitamini serumu the purest salisilik asid the purest hepsini rutin halde kullandım aman aman faydalarını goremdim.
Eczanedekiler daha etkili olur diye düşünüyorum artık. Ancak cogu ilactan sonra günese cıkılmaması tavsiye ediliyor yaz için uygun mu böyle eczane ürünleri. Ona göre önerirseniz sevinirim. Yaş 18 hala sivilce problemi devam ediyor.
hic tum yaglı yiyecekleri konsantre seker iceren aburcuburları bırakmayı ve bol su icmeyi denedinmi

Herkesin cildi farklı birine iyi gelen ilaç size iyi gelmeyebilir

Yasin 18 normal

hic tum yaglı yiyecekleri konsantre seker iceren aburcuburları bırakmayı ve bol su icmeyi denedinmi
denedim.
paketli gıda zaten pek sevmem yaglı gıdada ayda yılda bi patates kızartması yiyeceğim falan tutar onuda cok yemem.
suyu da tüketmeye calısıyorum elimden geldigince

konudan bağımsız ama sırt ve omuz sivilcesi için eczaaneden ne kullanılır?

Reçeteli ilaç kullanımı sonucu ömrünüzün bir dönemi böbrek veya karaciğerden sıkıntı çekersiniz. Zaten sözleşme imzalatıyorlar

aloe vera jelinden al 1 çay kaşığı su ile karıstırıp yatmadan önce sür

Geri