Son 1 ay içerisinde evetHemen mi lazım?
Sana gaming laptop önerecekler baştan söyliyim oyun oynamayacaksan sakın alma hayatının hatasını yaparsınMühendislik için laptop arıyorum beni uzun yıllar götürecek bir laptop lazım önerileriniz var mı
41k ya 3050 laptop önermek de ne dostum.
Sana gaming laptop önerecekler baştan söyliyim oyun oynamayacaksan sakın alma hayatının hatasını yaparsın
41k ya 3050 laptop önermek de ne dostum.
Ekran kartına gerek yok. Güçlü ssd güçlü ram güçlü işlemci yeterli.Adam uzun yıllar götürecek diyor, mecbur bir ekran kartı olmalı. Mühendislik demiş acaba hangi toolları kullanacak belli değil. Örnek autocad 3dsmax vs isterse ekran kartı olmadan olmaz zaten. ssd si yüksek olmalı ve rami yüksek olmalı işlemcisi yeni nesillerden biri olmalı.
bunları sağlayan gaming laptop dışında aynı özelliklere sahip başka modeller yokki.
ben önermedim kral epey sıralamasını gönderdim
AutoCAD SolidWorks ansys siyemens nx catia gibi programlar kullanacağımAdam uzun yıllar götürecek diyor, mecbur bir ekran kartı olmalı. Mühendislik demiş acaba hangi toolları kullanacak belli değil. Örnek autocad 3dsmax vs isterse ekran kartı olmadan olmaz zaten. ssd si yüksek olmalı ve rami yüksek olmalı işlemcisi yeni nesillerden biri olmalı.
bunları sağlayan gaming laptop dışında aynı özelliklere sahip başka modeller yokki.
ben önermedim kral epey sıralamasını gönderdim
Ekran kartına gerek yok. Güçlü ssd güçlü ram güçlü işlemci yeterli.
3D render hariç hiçbir program ekran kartı kullanmıyor.
O zaman alabilirsin gaming laptop dostum.AutoCAD SolidWorks ansys siyemens nx catia gibi programlar kullanacağım
Yazilim mi ağırlıkli çizim miMühendislik için laptop arıyorum beni uzun yıllar götürecek bir laptop lazım önerileriniz var mı
Bunu alınMühendislik için laptop arıyorum beni uzun yıllar götürecek bir laptop lazım önerileriniz var mı
Daha çok çizim ağırkıklıYazilim mi ağırlıkli çizim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alın
Dell G15 5530 G155530010U i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/r7E2ZhJKyNiszaVrY