Honor magic 7 pro düşünüyorum nasıldır?

Hyperr30

80+
Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım bütçem 60k. Aklımda iPhone 16 vardı ondan soğudum. Honor magic 7 pro içime sindi ancak epeyde yorumlarda bazıları pilin 5270 mah ve 5850 mah geldiğini söylüyorlar bu konuda bilgisi olan var mı? Samsung tab s 10+ tabletim var ona rağmen Samsung telefon istemiyorum önermeyin. Alternatif ne olur honora?

Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım bütçem 60k. Aklımda iPhone 16 vardı ondan soğudum. Honor magic 7 pro içime sindi ancak epeyde yorumlarda bazıları pilin 5270 mah ve 5850 mah geldiğini söylüyorlar bu konuda bilgisi olan var mı? Samsung tab s 10+ tabletim var ona rağmen Samsung telefon istemiyorum önermeyin. Alternatif ne olur honora?
x200 pro ya da honor 7 pro en fp amiral gemiler

5850 mAh olduğu sitesinde de yazıyor, Türkiye için bu şekilde. Samsung da istenmiyorsa alternatifi yazılmış, bütçeyi aşıyorsa alternatifi şu anlık benzer fiyatlarda yok.

Son düzenleme:
5850 mAh olduğu sitesinde de yazıyor, Türkiye için bu şekilde. Samsung da istenmiyorsa alternatifi yazılmış, bütçeyi aşıyorsa alternatifi şu anlık yok benzer fiyatlarda.
Hiç ios telefon kullanmadım hep Android kullandım o yüzden birazda ios kullanma tarafındayım deneyimlemek için ama magic 7 pro ip16 ya göre epey üstün diyorlar bu yüzdende ip16 dan soğudum tercihimde yanılmam değil mi?

Tercihte bir yanılma olmaz arayüz ve işlevsellik beğenildiği sürece. Marka yerine model düşünülürse de benzer fiyattaki iPhone modeline göre daha iyi olur.

Tercihte bir yanılma olmaz arayüz ve işlevsellik beğenildiği sürece. Marka yerine model düşünülürse de benzer fiyattaki iPhone modeline göre daha iyi olur.
Şu anki telefonum redmi note 9 pro çağ atlar mıyım? Tab S10+ aldığımda o kadar büyük bir fark hissetmedim. Telefon olmasa da sonuçta amiral gemisi tablet.

Şu anki telefonum redmi note 9 pro çağ atlar mıyım? Tab S10+ aldığımda o kadar büyük bir fark hissetmedim. Telefon olmasa da sonuçta amiral gemisi tablet.
Kağıt üstünde atlama olur ancak gerçek deneyimde kişiden kişiye değişir. Telefonun ne kadar yoğun kullanıldığı, ne kadar ağır işlerde kullanıldığı veya kullanılacağı önemli. Çoğu zaman oyun oynayan veya fotoğraf/video çeken birisi için atlama olur, akıcılık konusunda özellikle olur. Daha uzun yıllar sıkıntısız deneyim sunabilir. Kullanıma bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,392
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri