Benimkide burada kaldı. benide salsınlar pls.
Aynı şekil bekliyorum bende 25'i girmişsalın kargomu artık
İnşAllah gümrüktekiler kargolar için bir sorun olmaz.Bana böyle dönüş yaptılar
Ne yazık ki, mevcut gönderim politikası kısıtlamaları nedeniyle siparişinizi geçici olarak Yun Express aracılığıyla gönderemiyoruz. Son zamanlarda Türkiye'ye gönderilen siparişlerin sürekli artması ve bazı paketlerin gerçek değerlerinde beyan edilmemesi nedeniyle, yerel gümrükler ithal mallar için denetim standartlarını yükseltti. Müşterilerin yüksek gümrük vergileri veya paket gecikmeleri riskini önlemek için, Türkiye'ye gönderiler için lojistik planımızı ayarladık ve Türkiye'ye teslimatlar için YunExpress kullanımını geçici olarak askıya aldık.
YunExpress hizmetlerinin yeniden başlamasının 1-3 ay sürmesi bekleniyor.
Gönderiyi şu anda yalnızca Yanwen aracılığıyla işleyebiliyoruz. Durumu anlayabileceğinizi umuyoruz.
Bence çıkacak gibi çünkü bu kadar beklemesi normal değil bi yoğunluk oluşturacak bir şey de yok temunun ilk dönemleri bile bu kadar beklemiyordu 2 ürün gümrükte benim umarım 2 üründen de çakmazlarİnşAllah gümrüktekiler kargolar için bir sorun olmaz.
Olayın gümrük memurlarına kadar gitmesi o biraz sıkıntılı oldu.Bence çıkacak gibi çünkü bu kadar beklemesi normal değil bi yoğunluk oluşturacak bir şey de yok temunun ilk dönemleri bile bu kadar beklemiyordu 2 ürün gümrükte benim umarım 2 üründen de çakmazlar![]()
Bence yunexpress ile gelen bütün ürünleri beklemeye de almış olabilirler kontrol etmeden salmamak içinOlayın gümrük memurlarına kadar gitmesi o biraz sıkıntılı oldu.
Şöyle bir şey de var yunexpressin getirdiği ürünleri alacak firma belli ise vergi olayını nasıl yaparlar ptt devredemezler herhaldeOlayın gümrük memurlarına kadar gitmesi o biraz sıkıntılı oldu.
Sorun olacağını düşünmüyorum ama birazda düşündürdü.Aramızda bugün ürünü gümrükten çıkan var mı hiç? şu saate kadar ufaktan salmaları gerekirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence yunexpress ile gelen bütün ürünleri beklemeye de almış olabilirler kontrol etmeden salmamak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir şey de var yunexpressin getirdiği ürünleri alacak firma belli ise vergi olayını nasıl yaparlar ptt devredemezler herhalde
5 gün gümrükte beklemesi gerçekten düşündürücü eğer bugün kargoya ürün teslim etmezlerse hiç birimizin kesinlikle bir sıkıntı vardır demektir ürünler beklemeye alınmış olabilirSorun olacağını düşünmüyorum ama birazda düşündürdü.
Yerel dediği Çin'deki gümrüktür.Olayın gümrük memurlarına kadar gitmesi o biraz sıkıntılı oldu.