Binance de Yatırım Yapmak ve Para kazanmak İstiyorum Nereden Öğrenebilirim ?

evet hocam aylar önce görmüştüm ve bi kaç videodan başlamıştım devam etmelimiyim bitirmelimiyim https://www.youtube.com/playlist?list=PLI6WlRvF6Pu94jhpa-FhA40tLaIIRrUgC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yukarıda tiktok hesabını attım videolarına bakabilirsiniz ben anlamıyorum
Bilip bilmeden girmeniz doğru değil bir kripto demişsiniz bir Forex trade kanalını izlemissiniz ekinyzbb öneririm diğerleri gibi değil ücretsiz eğitimleri falan var ama bilginiz yoksa dediğim gibi altın daha iyidir

tiktok hesabım yok göremiyorum sizden para istedimi ve gireceği coinler mcapı düşük filansa bulaşma

Bilip bilmeden girmeniz doğru değil bir kripto demişsiniz bir Forex trade kanalını izlemissiniz ekinyzbb öneririm diğerleri gibi değil ücretsiz eğitimleri falan ama bilginiz yoksa dediğim gibi altın daha iyidir
udemyden kurs almak mantıklı mıdır yoksa ücretsiz kaynaklardan mı devam edilmeli ve kriptoda düşük bir miktardan başlayabiliyormuyuz yoksa illağa fazla mı yatırmamız gerekiyor

tiktok hesabım yok göremiyorum sizden para istedimi ve gireceği coinler mcapı düşük filansa bulaşma
benden para ismedi binance ye 200 dolar yatırmamı ve bilgi vericeğini söyledi katlarsın dedi

https://x.com/attalos_brgm?s=21 twitter hesabı hocam burayada atıyor

udemyden kurs almak mantıklı mıdır yoksa ücretsiz kaynaklardan mı devam edilmeli ve kriptoda düşük bir miktardan başlayabiliyormuyuz yoksa illağa fazla mı yatırmamız gerekiyor
Hocam bilmeden neye başlıyorsunuz bedava peynir fare kapaninda olur eğitiminiz yoksa para kaybedersiniz ben ekinyzbb tavsiye ederim ama şuanki bilginizle altın almak daha mantıklı

gerek yok kursa m.ertuğrul köker yaz youtube bedavaya veriyor grafik dersini

benden para ismedi binance ye 200 dolar yatırmamı ve bilgi vericeğini söyledi katlarsın dedi

https://x.com/attalos_brgm?s=21 twitter hesabı hocam burayada atıyor
saçma geldi ne kazanacak bu arkadaş :D

onu bende anlamadım hocam :ROFLMAO:

Aynen onu da öneririm de 200 dolar yatır ne demek ya bunu yapanlar var mı
yani hisse piyasasında bu tip insanlar var kitlesini sokuyor hisseye patrondan komisyonunu alıyor :D millet %50 zararlara giriyor bu feno da pohpohlamaya devam ediyor hisseyi yok efendim bende zarardayım cart curt :D

hocalarım hangisini önerirsiniz m.ertuğrul köker mi ekinyzbb mi anlamıyorum tabii ki kimse başta tam anlamıyla bilemez o yüzden 0 dan başlayacağım

yani hisse piyasasında bu tip insanlar var kitlesini sokuyor hisseye patrondan komisyonunu alıyor :D millet %50 zararlara giriyor bu feno da pohpohlamaya devam ediyor hisseyi yok efendim bende zarardayım cart curt :D
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hocalarım hangisini önerirsiniz m.ertuğrul köker mi ekinyzbb mi anlamıyorum tabii ki kimse başta tam anlamıyla bilemez o yüzden 0 dan başlayacağım
m.ertuğrul şunu alın bunu alın demiyor eğitim veriyor analiz yapıyor sadece bedavaya videoları var öğrenmek için iyi diğerini bilmiyorum kaldı ki hepsinden bişey öğrenirsin

Geri