- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,211
kuponun alt limiti var mı bütün ürünlerde geçerli min11 de 150tl indirim var onla birlikte birleştirip alayım orada da yardimci olur musun? Güzel anakart veya psu var mi diye
kuponun alt limiti var mı bütün ürünlerde geçerli min11 de 150tl indirim var onla birlikte birleştirip alayım orada da yardimci olur musun? Güzel anakart veya psu var mi diye
kuponun alt limiti var mı bütün ürünlerde geçerli mi
m.n11.com
0 alabilirsen enermax 700w var 1700tl gaminggende sanırsam iyzico ve parolapara da devam ediyor parolaparadan 400 geri gelir iyzicodan da 500 gelir parolapara çekiliyor iyzico direkt çekilmiyor bir kaç bişey yapmak gerekiyor ama farklı alacagınız bişey varsa ona kullanabilirsiniz attığın psu yu da alma hem eski hemde sertifika filanda yok illa 2.el alayım dersen bende 500w var 850 ye satıyorum fsp 80+ standart sertifikalı rx 550 ile kullandım hepMerhaba ekran kartım RX550 üzerinde pin girişi yok. Anakart'ta daha almadım ama ASROCK B450M-HDV R4.0 bunu alacağım.
2. elden psu bakıyorum ama neye dikkat edeceğimi, kaç pin olması gerektiğini ve kablolar yeterli mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eskişehirdeyim, param güvende linkleri atabilirsiniz.
Elimdekiler; Ryzen 3 1200, 2x8 ram, rx550 ve m2 ssd
ASROCK B450M-HDV R4.0 AMD B450 Soket AM4 DRR4 3200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B450M-HDV R4.0 AMD B450 Soket AM4 DRR4 3200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu buldum uyumlu mudur? 6pinmiş.
birleştirme kampanyası bitti diye konuşuluyodu dün grupta0 alabilirsen enermax 700w var 1700tl gaminggende sanırsam iyzico ve parolapara da devam ediyor parolaparadan 400 geri gelir iyzicodan da 500 gelir parolapara çekiliyor iyzico direkt çekilmiyor bir kaç bişey yapmak gerekiyor ama farklı alacagınız bişey varsa ona kullanabilirsiniz attığın psu yu da alma hem eski hemde sertifika filanda yok illa 2.el alayım dersen bende 500w var 850 ye satıyorum fsp 80+ standart sertifikalı rx 550 ile kullandım hep![]()
https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ buna bir bak derim ilerde de kullanırsın archon duymadım ben hiçArchon ARC-500 500W 80+ Plus Bronze Power Supply Bilgisayar Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Archon ARC-500 500W 80+ Plus Bronze Power Supply Bilgisayar Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam bu indirim ve iade dahil toplam 550tl dusuyor. 600tl ye mi ne geliyo ne dersin? Evet her üründe. Ilk alima ozel anneme falanda açarım aynı 550tl indirim yaparım
ha bilgim yok o zaman uygulamayı indirip bakmak gerekbirleştirme kampanyası bitti diye konuşuluyodu dün grupta
ondan önermemiştim onu
Iyzico yu da hic kullanmadim onda da var mi güzel avantaj hocam?birleştirme kampanyası bitti diye konuşuluyodu dün grupta
ondan önermemiştim onu
1k üzeri alışverişte 500 veriyordu galiba geri puan şeklinde indirip bakmak gerekiyor devam ediyor mu diye belirli siteleri vardı gaminggen pckolik gibiIyzico yu da hic kullanmadim onda da var mi güzel avantaj hocam?
Tesekkür ederim buda devam ediyormuş1k üzeri alışverişte 500 veriyordu galiba geri puan şeklinde indirip bakmak gerekiyor devam ediyor mu diye belirli siteleri vardı gaminggen pckolik gibi
2.el psu alma ve bilindik marka al benim attıgım 1700e olan f/pdirTesekkür ederim buda devam ediyormuş
Hocam deniyorum da bütçemi çok zorluyor bu fiyatlar şuan uyguna denk gelene kadar arastiricam2.el psu alma ve bilindik marka al benim attıgım 1700e olan f/pdir
Aynı psunun 650w ı var kuzende kendi aldı bana sormadı ama senin sistem için yeterli arkadaşlar güzel psular öneriyorsa senin bütçende onu seçmek yerine istediğin bir parçayı yükseltirsin ekran kartın çok güç çekmiyor o psu ile orta segment çoğu kartı kullanırsınArchon ARC-500 500W 80+ Plus Bronze Power Supply Bilgisayar Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Archon ARC-500 500W 80+ Plus Bronze Power Supply Bilgisayar Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam bu indirim ve iade dahil toplam 550tl dusuyor. 600tl ye mi ne geliyo ne dersin? Evet her üründe. Ilk alima ozel anneme falanda açarım aynı 550tl indirim yaparım
Bu varsa daha kaliteli olandan alıp geçsin1k üzeri alışverişte 500 veriyordu galiba geri puan şeklinde indirip bakmak gerekiyor devam ediyor mu diye belirli siteleri vardı gaminggen pckolik gibi
hocam ben önermedim kampanyalar devam ediyorsa f/p olarak benim dediğimi alması daha iyi olur en azından psu markası almış olur archon hiç bilmiyorum şahsenAynı psunun 650w ı var kuzende kendi aldı bana sormadı ama senin sistem için yeterli arkadaşlar güzel psular öneriyorsa senin bütçende onu seçmek yerine istediğin bir parçayı yükseltirsin ekran kartın çok güç çekmiyor o psu ile orta segment çoğu kartı kullanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu varsa daha kaliteli olandan alıp geçsin
kampanyalar ile olmuyormu hocam iyzico ve parolapara kendinizden bunu alın annenizden başkabir parça babanızdan başka ben hep böyle yaparak almıştım 2 ay önceHocam deniyorum da bütçemi çok zorluyor bu fiyatlar şuan uyguna denk gelene kadar arastiricam
Şuan çoğu kampanyayı takip bile etmiyorum can sıkıntısından ve belki bazı sorunu olana yardımım dokunur diye giriyorum.hocam ben önermedim kampanyalar devam ediyorsa f/p olarak benim dediğimi alması daha iyi olur en azından psu markası almış olur archon hiç bilmiyorum şahsen