ASROCK B450M-HDV R4.0'a PSU alırken neye dikkat etmeliyim?

kuponun alt limiti var mı bütün ürünlerde geçerli mi

Hocam bu indirim ve iade dahil toplam 550tl dusuyor. 600tl ye mi ne geliyo ne dersin? Evet her üründe. Ilk alima ozel anneme falanda açarım aynı 550tl indirim yaparım

Merhaba ekran kartım RX550 üzerinde pin girişi yok. Anakart'ta daha almadım ama ASROCK B450M-HDV R4.0 bunu alacağım.
2. elden psu bakıyorum ama neye dikkat edeceğimi, kaç pin olması gerektiğini ve kablolar yeterli mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eskişehirdeyim, param güvende linkleri atabilirsiniz.

Elimdekiler; Ryzen 3 1200, 2x8 ram, rx550 ve m2 ssd

Bunu buldum uyumlu mudur? 6pinmiş.
0 alabilirsen enermax 700w var 1700tl gaminggende sanırsam iyzico ve parolapara da devam ediyor parolaparadan 400 geri gelir iyzicodan da 500 gelir parolapara çekiliyor iyzico direkt çekilmiyor bir kaç bişey yapmak gerekiyor ama farklı alacagınız bişey varsa ona kullanabilirsiniz attığın psu yu da alma hem eski hemde sertifika filanda yok illa 2.el alayım dersen bende 500w var 850 ye satıyorum fsp 80+ standart sertifikalı rx 550 ile kullandım hep :D

0 alabilirsen enermax 700w var 1700tl gaminggende sanırsam iyzico ve parolapara da devam ediyor parolaparadan 400 geri gelir iyzicodan da 500 gelir parolapara çekiliyor iyzico direkt çekilmiyor bir kaç bişey yapmak gerekiyor ama farklı alacagınız bişey varsa ona kullanabilirsiniz attığın psu yu da alma hem eski hemde sertifika filanda yok illa 2.el alayım dersen bende 500w var 850 ye satıyorum fsp 80+ standart sertifikalı rx 550 ile kullandım hep :D
birleştirme kampanyası bitti diye konuşuluyodu dün grupta
ondan önermemiştim onu

Hocam bu indirim ve iade dahil toplam 550tl dusuyor. 600tl ye mi ne geliyo ne dersin? Evet her üründe. Ilk alima ozel anneme falanda açarım aynı 550tl indirim yaparım
https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ buna bir bak derim ilerde de kullanırsın archon duymadım ben hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birleştirme kampanyası bitti diye konuşuluyodu dün grupta
ondan önermemiştim onu
ha bilgim yok o zaman uygulamayı indirip bakmak gerek

Iyzico yu da hic kullanmadim onda da var mi güzel avantaj hocam?
1k üzeri alışverişte 500 veriyordu galiba geri puan şeklinde indirip bakmak gerekiyor devam ediyor mu diye belirli siteleri vardı gaminggen pckolik gibi

Aynı psunun 650w ı var kuzende kendi aldı bana sormadı ama senin sistem için yeterli arkadaşlar güzel psular öneriyorsa senin bütçende onu seçmek yerine istediğin bir parçayı yükseltirsin ekran kartın çok güç çekmiyor o psu ile orta segment çoğu kartı kullanırsın

1k üzeri alışverişte 500 veriyordu galiba geri puan şeklinde indirip bakmak gerekiyor devam ediyor mu diye belirli siteleri vardı gaminggen pckolik gibi
Bu varsa daha kaliteli olandan alıp geçsin

Aynı psunun 650w ı var kuzende kendi aldı bana sormadı ama senin sistem için yeterli arkadaşlar güzel psular öneriyorsa senin bütçende onu seçmek yerine istediğin bir parçayı yükseltirsin ekran kartın çok güç çekmiyor o psu ile orta segment çoğu kartı kullanırsın

Bu varsa daha kaliteli olandan alıp geçsin
hocam ben önermedim kampanyalar devam ediyorsa f/p olarak benim dediğimi alması daha iyi olur en azından psu markası almış olur archon hiç bilmiyorum şahsen

Hocam deniyorum da bütçemi çok zorluyor bu fiyatlar şuan uyguna denk gelene kadar arastiricam
kampanyalar ile olmuyormu hocam iyzico ve parolapara kendinizden bunu alın annenizden başkabir parça babanızdan başka ben hep böyle yaparak almıştım 2 ay önce
r5 5600, 512gb m2ssd, a520m anakart 8 8 ram 700w psu işlemci soğutucu hepsi 8kya geldi

hocam ben önermedim kampanyalar devam ediyorsa f/p olarak benim dediğimi alması daha iyi olur en azından psu markası almış olur archon hiç bilmiyorum şahsen
Şuan çoğu kampanyayı takip bile etmiyorum can sıkıntısından ve belki bazı sorunu olana yardımım dokunur diye giriyorum.

Archon işte idare etsin ayağında bir şey rx550 zaten asla yüke sokamayacağı için paydan yana sıkıntı olmaz ama kampanya aktifse aynı yada yakın fiyata geliyorsa zaten archon u alanın aklından şüphe ederim A

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,673
Üyeler
186,363
Son üye
YusufKrt
Geri