🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

Ben de çektim bir tane. Hesabımla almama rağmen indirim kuponu aktifti ve direkt uygulandı. World mobilde de 1000 lira kredi kartı harcamasına 250 world puan kampanyası varmış ona da katıldım. Tamamlarım 1000 e 250 e oradan world puan kaparım.

1751483410300.webp

Sen yüksek güç görmemişsin buna yüksek diyosan yani büyük motorlu vantilatörlere hiç bulaşma
Yakın mesafe için bana biraz fazla geldi, odada 80w'lık sanayi tipi vantilatör de var şarj edilebilir minik fan da var, minik olanı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ona kıyasla aşırı güçlü bu

Yakın mesafe için bana biraz fazla geldi, odada 80w'lık sanayi tipi vantilatör de var şarj edilebilir minik fan da var, minik olanı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ona kıyasla aşırı güçlü bu
Normal değil mi hocam minik fana göre daha güçlü olması

Normal değil mi hocam minik fana göre daha güçlü olması
Sen yüksek güç görmemişsin buna yüksek diyosan yani büyük motorlu vantilatörlere hiç bulaşma
Bana da fazla geldi, kısa mesafe için kullanacaktım, rahatsız eder gibi. 1. kademenin daha yavaş olması lazımdı, 2 değil 3 kademe olsa, 1. kademe yavaş olsa 10/10 cihaz. Şimdi rahatsız edip etmeyeceğini veya masa yerine daha uzak nereye koyabileceğimi düşünüyorum.

Klasik fana göre baya güçlü. Bu mesafeden uzun süre kullanılamaz bence.
Seside gücüde beklediğimden fazla. Yanımda çalışması bi tık rahatsız ediyor . Ama normal karşılaştırdığım fan resimde belli. güç olarak onun min 3 katı kadar filan. Koruması var ben takmadım böyle daha güzel.
Bence bir alt kademe daha olsaymış tam olurmuş. Yinede çok sıcaklarda iş görür. Sağ sol manevra yapması çok iyi onun için aldım denebilir
1. kadema 17W
2. kademe 22W gösteriyor tüketim olarak ölçüm cihazında.
Ben beyaz görünüm sevmiyorum iade etmezsem büyük ihtimal boyarım kolay bi şekilde bütün kaplamalar çıkıyo bilginize.
1000142029.webp

Son düzenleme:
Klasik fana gmre vaya güçlü. Bu mesafeden uzun süre kullanılamaz bence.
Seside gücüde beklediğimden fazla. Koruması var ben takmadım böyle daha güzel.
Bence bir alt kademe daha olsaymış tam olurmuş. Yinede çok sıcaklsrda iş görür. Sağ sol manevra yapması çok iyi onun için aldım denebilir

Alıntıyı görüntüle
Sağa sola çalıştırıyorum sürekli üstüme gelmesin diye

Klasik fana göre baya güçlü. Bu mesafeden uzun süre kullanılamaz bence.
Seside gücüde beklediğimden fazla. Yanımda çalışması bi tık rahatsız ediyor . Ama normal karşılaştırdığım fan resimde belli. güç olarak onun min 3 katı kadar filan. Koruması var ben takmadım böyle daha güzel.
Bence bir alt kademe daha olsaymış tam olurmuş. Yinede çok sıcaklarda iş görür. Sağ sol manevra yapması çok iyi onun için aldım denebilir
1. kadema 17W
2. kademe 22W gösteriyor tüketim olarak ölçüm cihazında.
Ben beyaz görünüm sevmiyorum iade etmezsem büyük ihtimal boyarım kolay bi şekilde bütün kaplamalar çıkıyo bilginize.
Alıntıyı görüntüle
Anladığım kadarıyla 3-4 saat masada bu şekilde kullanmak oldukça zor. Sanırım hem sesi hem de hızı rahatsız ediyor. Bu şekildeyse iptal etmeyi düşünüyorum.

Bakın size güzel bir inceleme ve uyarı.

Kutusu çok sağlam paketlenmiş. Kutu da iyi.
İçinden iki fan kafesi kapağı, bir fan, bir vida ve somun, bir de monte edilmiş vantilatör ve ayak kısmı çıkıyor.

Montajı yaptığımda fan kafesinin vantilatörün ön alt kısmına değerek ses yaptığını görünce şaşırdım. Sürekli ikinci moda alınca ses yapıyor. Kafes zırlaması.

1. seviyede bile vantilatör çok sesli. 18" vantilatör kadar sesli. Bende Raks 18" vantilatör var. Bundan daha sessizdi.

Sessiz diyenlere kanmayın.

3 tane aldım. Birisine satamazsam, iade edeceğim. Tanesi 500 TL'ye geldi. Gerek yokmuş. Çok sesli.

1500 TL buna para harcamak yerine, bir tane daha 18" vantilatör alsam iyi olurmuş.

Kafes kısmı çok kalitesiz. Saçma sapan bir şekilde 2 mandal ve bir kıstırma bölümüyle tutturuluyor. Aslında mandal sayısının 3 olması gerekirdi.
Alt kısmın vantilatörün kasasının ön ucuna vurması ile titreşim nedeniyle ses yapması içler acısı bir durum. O bölgeye slikon bir parça yapıtırsam geçer de, neden uğraşayım?

Sesli bir vantilatör.
iki artısı var
Dıştan kaliteli görünüyor. Bir de iyi hava üflüyor. Aşırı iyi değil.

Sesli diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. Ya hayatınız boyunca basit montaj, vidalama işlerini bile yapmayan birisiniz yada eviniz, odanız, tüm hayatınız ölüm sessizliğine sahip başka türlü şu vantilatöre sesli demek pek akıl mantık işi değil.

Benim gibi ses takıntısı olan ve sistemde bile tüm fanları sıfır ses ayarlayan biri için bu vantilatörün "rüzgar sesi" gayet kabul edilebilir, normal düzeyde. Dikkat ettiyseniz rüzgar sesi diyorum çünkü fan sesi ve rüzgar sesi çok başka şeyler, sesli diyenler önce bu ikisinin ayrımını yapsın.

Ama 2.kademe gayet sesli o konuda kimse sessiz diyemez ama öyle kulak tırmalayıcı bir ses de değil tabi 2.kademeye kimin ihtiyacı var o da muamma.

Ürünü almadan önce bu fiyattaki diğer ürünlerle karşılaştırın lütfen. Evde normal vantilator, klima, masa fanı var bu ürünü masa fanı olarak değerlendirip alacaksanız direkt rakibi yok çünkü masa fanları bu kadar güçlü değil. 5w masa fanları şuan en ucuz 350-400tl, linkteki ürün 500tlye geliyor. Ayrıca 25w fan ile 5w fanın sesini de bir tutmayın lütfen. Ben sürekli 2de kullanıyorum pc başında, oyun oynarken sesini duymuyorum veya ses yoksa oyunda o şekilde duyuyorum. 1de sesi çok başarılı ama 2de bazılarınızı rahatsız edebilir oyun oynamıyorken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses bu arada rüzgar sesi, eğer kafes sesi titreme gibi durumlarınız varsa montajla alakalıdır. Benim ilk kurulumumda çerçeve titreyip ses yapıyordu, doğru kurduktan sonra kesinlikle bir titreme / kafes sesi yaşamadım.

Bakın size güzel bir inceleme ve uyarı.

Kutusu çok sağlam paketlenmiş. Kutu da iyi.
İçinden iki fan kafesi kapağı, bir fan, bir vida ve somun, bir de monte edilmiş vantilatör ve ayak kısmı çıkıyor.

Montajı yaptığımda fan kafesinin vantilatörün ön alt kısmına değerek ses yaptığını görünce şaşırdım. Sürekli ikinci moda alınca ses yapıyor. Kafes zırlaması.

1. seviyede bile vantilatör çok sesli. 18" vantilatör kadar sesli. Bende Raks 18" vantilatör var. Bundan daha sessizdi.

Sessiz diyenlere kanmayın.

3 tane aldım. Birisine satamazsam, iade edeceğim. Tanesi 500 TL'ye geldi. Gerek yokmuş. Çok sesli.

1500 TL buna para harcamak yerine, bir tane daha 18" vantilatör alsam iyi olurmuş.

Kafes kısmı çok kalitesiz. Saçma sapan bir şekilde 2 mandal ve bir kıstırma bölümüyle tutturuluyor. Aslında mandal sayısının 3 olması gerekirdi.
Alt kısmın vantilatörün kasasının ön ucuna vurması ile titreşim nedeniyle ses yapması içler acısı bir durum. O bölgeye slikon bir parça yapıtırsam geçer de, neden uğraşayım?

Sesli bir vantilatör.
iki artısı var
Dıştan kaliteli görünüyor. Bir de iyi hava üflüyor. Aşırı iyi değil.
Yahu kusura bakma da titreşim falan demişsin neyin titreşimi yahu? cidden altı üstü basit bir kafes kısmı montajını bile yapamayacak kadar beceriksiz misiniz? mandal 3 olsa ne olacak o kıstırma yeri dediğin cuk oturuyor zaten kafesi sapasağlam tutuyor, 2 mandalı + alttaki vidayı da sıkınca tank gibi oluyor. Kafes bu seviyede bir ürün için fazlasıyla kaliteli, 500 liraya adamlar demir kafes vermiş bu paraya 3.kalite vasat plastik kafesli USB fanlar satılıyor.

Gerçekten 500 liralık ürüne göre inanılmaz kaliteli, bu paraya alabileceğin ürünlere bak ona göre yorum yap.

He bu arada firma benim babamın malı değil ama biraz dürüst olun, 500 TL lık vantilatörlere bakın sonra yargılayın. Bu vantilatör şu piyasada 2 katı fiyatla satılanlardan ya daha kaliteli ya da benzer kalitede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,941
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri