RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,355
2. El olarak 1 hafta test garantili Asus Dual RX 5700 aldım. Kartı bayağı ucuza aldım (3750 TL). Aldığım adam bana kartın bakımlarını yaptığını ve HDMI portunun çalışmadığını söyledi. Benim için pek sorun değildi bunlar. Bana attığı videoda kartın soldaki fanı sağdakine göre yavaş dönüyor gibiydi. Sorduğumda ise videoda öyle çıkmıştır dedi. Kart dün geldi bugün de arkadaşımın PC'de test ettim ve kartın cidden soldaki fanı sağdakine göre yavaş dönüyordu. İşin ilginç tarafı MSI ile kartın fanlarını %100 hıza alınca sağdaki çok hızlı dönerken soldaki % fan 50 gibi dönüyordu ve furmarkta fan %70 falan olarak görünüyordu. Çok ilginç geldi. Kozmetik olarak çok iyi duruyor sadece resimlerdeki o üst plakada minik yükselti var. Kartı iade etsem mi bilemedim. Ucuza da aldım bayağı. Fikirlerinizi almak istedim.
(1. Fotoğrafta normal test ettim. 2. Fotoğrafta fan hızını 100 yaptığım halde furmarkta 71 görünüyor. 3. Fotoğraf ise bahsettiğim plakadaki yükselti)
Fanların farklı hızda döndüğü ve fan hızını 100 yaptığım halde furmarkta 70 gösterdiği video :
(1. Fotoğrafta normal test ettim. 2. Fotoğrafta fan hızını 100 yaptığım halde furmarkta 71 görünüyor. 3. Fotoğraf ise bahsettiğim plakadaki yükselti)
Fanların farklı hızda döndüğü ve fan hızını 100 yaptığım halde furmarkta 70 gösterdiği video :