TLOU 2 dışında oyunlardan zevk alamıyorum

Jill Valentine

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,440
Oyunda 250 saatim var ve platinledim ama hâlen oyundan vazgeçemiyorum. Farklı oyunlar oynamak istiyorum ama hepsi sıkıcı ve aynı geliyor. Death Stranding, Spider Man vs. denedim hatta FF7 Remake bile denedim ama yarım saat bile sabredemeden bıraktım. Bundan kurtulmanın yolu yok mudur?
1753534064450.webp

1753533947041.webp

Son düzenleme:
evet aynı durumu yaşayan çok insan var çok kötü bir durum diğer oyunlar itici geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda 250 saatim var ve platinledim ama hâlen oyundan vazgeçemiyorum. Farklı oyunlar oynamak istiyorum ama hepsi sıkıcı ve aynı geliyoe. Death Stranding, Spider Man vs denedim hatta FF7 remake bile denedim ama yarım saat bile sabredemeden bıraktım. Bundan kurtulmanın yolu yok mudur?
zamanla hafifliyor uncharted 4 de aynısını yasadım

Konusu biraz farklı olabilir ama titanfall 2 oynamanı önerebilirim çerezlik keyifli bir oyun

expedition 33 oynayabilirsin belki bende o durumdaydım inanılmaz sarıyor oyun şuan

Rage 2
borderlands 1 2 3
fallout 3
Orcs must die 3

Bunları bi dene

Oyunda 250 saatim var ve platinledim ama hâlen oyundan vazgeçemiyorum. Farklı oyunlar oynamak istiyorum ama hepsi sıkıcı ve aynı geliyor. Death Stranding, Spider Man vs. denedim hatta FF7 Remake bile denedim ama yarım saat bile sabredemeden bıraktım. Bundan kurtulmanın yolu yok mudur?
bende part 2yi oynadım 2 ay önce artık herhangi bir oyundan zevk almıyorum tramva oldu(oyunu 2020de izleyerek bitirmiştim)

Bayramdan beridir Black Myth Wukong oynuyorum. Üç kere bitirip platin kupa yaptım ama hâlâ devam etmek için bahane arıyordum. Dedim böyle olmayacak. Astro Bot'a başlamak için zorladım kendimi. Şimdi fena değil. Başka bir oyuna devam edebiliyorum. Bağımlılığımdan kurtuldum diyebilirim. Sizde başarabilirsiniz.

Geri