50K ya bu sistem iyi mi?

scevola

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
50.000
Dostlar bugunku incehesap gaming gecesinden bu sistemi aldım toplam 51k ya. Kasa, psu ve islemci sogutucu haric her seyden memunum. Bu uç ürün hakkinda bilgisi olan var mı?

ve genel olarak sistem f/p olarak nasil? piyasayi iyi bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi?

Ekler

• IMG_4886.webp
    IMG_4886.webp
    147.7 KB · Hit: 86
Dostlar bugunku incehesap gaming gecesinden bu sistemi aldım toplam 51k ya. Kasa, psu ve islemci sogutucu haric her seyden memunum. Bu uç ürün hakkinda bilgisi olan var mı?

ve genel olarak sistem f/p olarak nasil? piyasayi iyi bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi?
Alınır güzel, GTA 6 açar mi Abe sorusuna evet bile dersin 😂, fiyat olarakta bana abartı bir fiyat gelmedi.

Alınır güzel, GTA 6 açar mi Abe sorusuna evet bile dersin 😂, fiyat olarakta bana abartı bir fiyat gelmedi.
en azindan ayri ayri toplamaya gore her turlu ucuza geldiğine eminim ondan icim rahat. gta 6 yi 2027 de duzgunce oynayabiliriz umarim 😂

en azindan ayri ayri toplamaya gore her turlu ucuza geldiğine eminim ondan icim rahat. gta 6 yi 2027 de duzgunce oynayabiliriz umarim 😂
Ordaki kaspersky üyeliğini anlayamadım, bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri windows güvenliğini kullanırım, ne bir virüs nede bir zararlı yazılım indirtti.

Ordaki kaspersky üyeliğini anlayamadım, bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri windows güvenliğini kullanırım, ne bir virüs nede bir zararlı yazılım indirtti.
o ucretsiz hediye olarak gelmis ben de kullanmayacagim. torrent vs gibi seyler kullanmiyosan gereksiz zaten. Kaspersky ve Mouse ucretsiz hediye o yuzden oyle

o ucretsiz hediye olarak gelmis ben de kullanmayacagim. torrent vs gibi seyler kullanmiyosan gereksiz zaten. Kaspersky ve Mouse ucretsiz hediye o yuzden oyle
Anladım, o aman iyi hocam şimdiden Allah hayırlı kullanmayı nasip etsin, İyi oyunlar

9070xt'li sistem daha iyi olurdu

işlemci kötü
hocam online oyun hic oynamiyorum 0. Full single AAA oyunlar oyniyorum o yuzden islemci ile pek işim yok bundan dolayi sorun etmiyorum pek. Yoksa haklısınız islemciyi yogun kullanacak olsam zayif kalir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt'li sistem daha iyi olurdu
evet kesinlikle 9070 XT cok daha iyi hem performans hem fiyat olarak. Fakat amd kartlara pek sicak bakamiyorum. Her zaman islemci amd, ekran karti nvidia tarafındayım (maalesef daha kotu oldugunu bilsem bile...)

bence artık nvidia'ya direk rakip 5090 dışında 5 sene sonra o seviyeye bile gelebilir amd son güncelleme le 5070 ti dan bile daha iyi performans veriyor bence cok mantıksız 5070 almanız exceria pro ile değişn ssdyi soğutucudan yana problem yok ztn üfleseniz bile soğur stok bile yeterdi 7500f'e iyi sistem ama 9070xt ciddi performans artışı olacak teknoloji açısından bile dlsse çok çk yaklaştı fsr 4 artık hiç avantajı yok yani 5080 veya 5070 ti deseniz anlicam ama 5070 kesinlikle 1 tane bile artısı yok

bence artık nvidia'ya direk rakip 5090 dışında 5 sene sonra o seviyeye bile gelebilir amd son güncelleme le 5070 ti dan bile daha iyi performans veriyor bence cok mantıksız 5070 almanız exceria pro ile değişn ssdyi soğutucudan yana problem yok ztn üfleseniz bile soğur stok bile yeterdi 7500f'e iyi sistem ama 9070xt ciddi performans artışı olacak teknoloji açısından bile dlsse çok çk yaklaştı fsr 4 artık hiç avantajı yok yani 5080 veya 5070 ti deseniz anlicam ama 5070 kesinlikle 1 tane bile artısı yok
ssd ile pek işim yok. sadece oyunlar duracak hocam pro yapmaya gerek yok, işlemci soğutucu konusunda haklisiniz 7500f ı stok sogutucu bile sogutur fakat garanti olsun istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neresi kötü en f/p ddr5 islemci
alinabilcek kabul edilen ilk işlemci oldugu icin olabilir belki, yani daha duşugu yeni sistemler icin kabul edilebilcek seviyede degil. 7500f giriş ve minimum. belki arkadaş o yuzden oyle demiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri