Bu bir oyun arkadaşı arama ilanıdır

Reaksiyon skoru
4
herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.

> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.

- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.

HJBVCDASSFJVBSJHVB

herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.

> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.

- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.

HJBVCDASSFJVBSJHVB
Bende 23 yaşındayım rainbow GTA 5 ready or not warzone chivalry 2 fortnite gibi oyunlar oynuyorum her gün aktif olacak arkadaş arıyorum oyun oynucak dedim oyunları seviyorsan senin sevdin oyunlarda olur her ikimizde birbirimizin sevdiği oyunları oynarsak anlaşabiliriz diye düşünüyorum ekleyip konuşmak istersen Steam adresimi bırakıyorum buraya ekledim yazarsan senin oldunu anlarim Steam arkadaşlık kodum bu :884720474

Son düzenleme:

murat kendinde 22 yaşında yutuba oyun videosu çekiyorsun niye zorbaladın ki adamı PODEKWPODWKEPOFKWPOEKFPO

Ben Murat. 22 yaşındayım ve Trabzonluyum.

Geri