Bu bir oyun arkadaşı arama ilanıdır

Kimsenin yakasına yapıştığım yok ki bırakayım. Ülkenin gençleri getirdiği duruma üzülüyorum.
Peki hocam nasıl olması gerekiyor gençler sana göre? Fikrini merak ediyorum negatif algılama lütfen?
21 yaşındaki bir genç nasıl yaşamalı?

Kimsenin yakasına yapıştığım yok ki bırakayım. Ülkenin gençleri getirdiği duruma üzülüyorum.
Sende dahilsin bu duruma demi hocam neden yaşlı ve bu ortamda takılmıyormuş gibi kendini soyutlamaya çalışıyorsun ki?

herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.

> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.

- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.

HJBVCDASSFJVBSJHVB
özele bak reis.

Peki hocam nasıl olması gerekiyor gençler sana göre? Fikrini merak ediyorum negatif algılama lütfen?
21 yaşındaki bir genç nasıl yaşamalı?
Kendi ayakları üstünde durabilen, girişken, sosyal olmalı. Bakıyorsun ülkemizde gençlerimiz ezile ezile bir tuhaf hale bürünmüş. Şu 21 yaşındaki kardeşimin paylaştığı yazıda da onu çok rahat görebiliyoruz.

Kendi ayakları üstünde durabilen, girişken, sosyal olmalı. Bakıyorsun ülkemizde gençlerimiz ezile ezile bir tuhaf hale bürünmüş. Şu 21 yaşındaki kardeşimin paylaştığı yazıda da onu çok rahat görebiliyoruz.
Adam hiç arkadaşım yok dememiş ki. Nereden biliyorsun sosyal olmadığını?. Nereden biliyorsun kendi ayakları üstünde durmadığını? Çevresinde oyun oynayan arkadaşları yoktur? Yalnız vakit geçirmeyi seviyordur? Herkes sosyal olmak zorunda değil ki. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Yetiştiriliş şekli farklıdır. Empati yap dostum azıcık.

herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.

> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.

- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.

HJBVCDASSFJVBSJHVB
Assetto corsa compozitione mi düz assetti Corsa mi?

Adam hiç arkadaşım yok dememiş ki. Nereden biliyorsun sosyal olmadığını?. Nereden biliyorsun kendi ayakları üstünde durmadığını? Çevresinde oyun oynayan arkadaşları yoktur? Yalnız vakit geçirmeyi seviyordur? Herkes sosyal olmak zorunda değil ki. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Yetiştiriliş şekli farklıdır. Empati yap dostum azıcık.
Kendisi çok sofistike bir arkadaşımız galiba günde 2 kitap bitiriyor kendisi

Senin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.
sen ve siz gibilerin umarim gercekten mutluluk kavramini bilmiyordur ve ogrenemez acik ve net soyleyebilirim ki kendinizden baskasini dusunmezsiniz ama kendi yaptiginiz hareketi baskasi yaptigi zaman kiskanip b*k atarsiniz.

arkadas arayan dostlarim dm den yazabilir 3 4 kisilik kucuk bir arkadas grubuyuz yaslar 17 18 oyun bile oynamasak gulerek ve eglenerek sohbetlerimiz oluyor.

Son düzenleme:
Ben 30 yaşındayım evliyim ve oyun oynuyorum kardeşim bu hobidir gezmek gibi yüzmek gibi kitap okumak film seyretmek gibi. Asıl senin kafana üzülüyorum. Ortaçağa geri dönün lütfen.

Yaz gelmiş, biraz dışarı çıkın Güneş görsün bedeniniz. Denize gidin, negatif enerjinizi boşaltın. Havuz da olur.

murat kendinde 22 yaşında yutuba oyun videosu çekiyorsun niye zorbaladın ki adamı PODEKWPODWKEPOFKWPOEKFPO

Ben Murat. 22 yaşındayım ve Trabzonluyum.
KOPTUM LNGSLKDSGKGDNFKH
Senin yaşında ki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum Murat

Geri