newaziz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Salın artık şu gençlerin yakasını.Senin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.
Salın artık şu gençlerin yakasını.Senin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.
Kimsenin yakasına yapıştığım yok ki bırakayım. Ülkenin gençleri getirdiği duruma üzülüyorum.Salın artık şu gençlerin yakasını.
Peki hocam nasıl olması gerekiyor gençler sana göre? Fikrini merak ediyorum negatif algılama lütfen?Kimsenin yakasına yapıştığım yok ki bırakayım. Ülkenin gençleri getirdiği duruma üzülüyorum.
Sende dahilsin bu duruma demi hocam neden yaşlı ve bu ortamda takılmıyormuş gibi kendini soyutlamaya çalışıyorsun ki?Kimsenin yakasına yapıştığım yok ki bırakayım. Ülkenin gençleri getirdiği duruma üzülüyorum.
özele bak reis.herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.
> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.
- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.
HJBVCDASSFJVBSJHVB
Kendi ayakları üstünde durabilen, girişken, sosyal olmalı. Bakıyorsun ülkemizde gençlerimiz ezile ezile bir tuhaf hale bürünmüş. Şu 21 yaşındaki kardeşimin paylaştığı yazıda da onu çok rahat görebiliyoruz.Peki hocam nasıl olması gerekiyor gençler sana göre? Fikrini merak ediyorum negatif algılama lütfen?
21 yaşındaki bir genç nasıl yaşamalı?
Adam hiç arkadaşım yok dememiş ki. Nereden biliyorsun sosyal olmadığını?. Nereden biliyorsun kendi ayakları üstünde durmadığını? Çevresinde oyun oynayan arkadaşları yoktur? Yalnız vakit geçirmeyi seviyordur? Herkes sosyal olmak zorunda değil ki. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Yetiştiriliş şekli farklıdır. Empati yap dostum azıcık.Kendi ayakları üstünde durabilen, girişken, sosyal olmalı. Bakıyorsun ülkemizde gençlerimiz ezile ezile bir tuhaf hale bürünmüş. Şu 21 yaşındaki kardeşimin paylaştığı yazıda da onu çok rahat görebiliyoruz.
Assetto corsa compozitione mi düz assetti Corsa mi?herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc.
> bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var.
> aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli.
> genel olarak valorant, cs 2, battlefield 1, battlefield 2042, pubg gibi oyunlar oynuyorum.
> oyun kütüphanemde assetto corsa, ets 2, farming simulator 22 vs. de mevcut.
> yeni oyun vs. almayı da düşünüyorum beraber oynayabileceğimiz oyunları da alabilirim.
- ne işle meşgulsünüz ?
+ oyun arkadaşıyım efenim.
+ sigortası falan var.
HJBVCDASSFJVBSJHVB
Kendisi çok sofistike bir arkadaşımız galiba günde 2 kitap bitiriyor kendisiAdam hiç arkadaşım yok dememiş ki. Nereden biliyorsun sosyal olmadığını?. Nereden biliyorsun kendi ayakları üstünde durmadığını? Çevresinde oyun oynayan arkadaşları yoktur? Yalnız vakit geçirmeyi seviyordur? Herkes sosyal olmak zorunda değil ki. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Yetiştiriliş şekli farklıdır. Empati yap dostum azıcık.
sen ve siz gibilerin umarim gercekten mutluluk kavramini bilmiyordur ve ogrenemez acik ve net soyleyebilirim ki kendinizden baskasini dusunmezsiniz ama kendi yaptiginiz hareketi baskasi yaptigi zaman kiskanip b*k atarsiniz.Senin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.
Ben 30 yaşındayım evliyim ve oyun oynuyorum kardeşim bu hobidir gezmek gibi yüzmek gibi kitap okumak film seyretmek gibi. Asıl senin kafana üzülüyorum. Ortaçağa geri dönün lütfen.Senin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.
KOPTUM LNGSLKDSGKGDNFKH![]()
Murat5561k
Ben Murat. 22 yaşındayım ve Trabzonluyum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama onun yanı sıra hikaye oyunlarına ve diğer oyunlara da yer veriyorum. İyi seyirler dilerim :) ➤➤ İşbirliği ve sponsorluk için: [email protected] SİSTEM VE EKİPMAN GPU: MSI RTX 3090 Suprim X CPU: AMD Ryzen 7 7700...www.youtube.com
murat kendinde 22 yaşında yutuba oyun videosu çekiyorsun niye zorbaladın ki adamı PODEKWPODWKEPOFKWPOEKFPO
Ben Murat. 22 yaşındayım ve Trabzonluyum.
Senin yaşında ki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum MuratSenin yaşındaki gençlerin şu halde olmasına çok üzülüyorum.