YorgunPadişah
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır
Bütçeniz nedir?İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır
u anlık bütcem 25k monitor yukarı aşşağı sağ sol raylı olursa yani dolu bi monitor istiyorum hem film hem oyun fps hikayeliBütçeniz nedir?
İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır
Raylı olup olmamasını dert etme monitör kolu alıp montajladığında 360 kullanacağın hale gelir ama rog serisine bakardımu anlık bütcem 25k monitor yukarı aşşağı sağ sol raylı olursa yani dolu bi monitor istiyorum hem film hem oyun fps hikayeli
Rog serisi hoşuma gitti su an kullandığım monitor dell raylı olması aşırı hoşuma gidiyo yatağa yatarken ceviriyom ayarlıom konsolla oyun oynuomMSI 31.5" MPG 325CQRXF Gaming Monitör, WQHD, Curve 1000R RAPID VA, 280HZ 0.5ms Adaptive-Sync, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 31.5" MPG 325CQRXF Gaming Monitör, WQHD, Curve 1000R RAPID VA, 280HZ 0.5ms Adaptive-Sync, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr31.5"![]()
Asus ROG Strix XG32WCMS 31.5" 1 ms 2K Curved 280 Hz Oyuncu Monitörü - idefix
Asus ROG Strix XG32WCMS 31.5" 1 ms 2K Curved 280 Hz Oyuncu Monitörü ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Curved Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Raylı olup olmamasını dert etme monitör kolu alıp montajladığında 360 kullanacağın hale gelir ama rog serisine bakardım
https://www.hepsiburada.com/north-b...-standi-gri-17-32-inc-2-9-kg-p-HBCV00008ETNUK Al şundan bir tane istersen yatağa çevirme direkt yataktan oynaRog serisi hoşuma gitti su an kullandığım monitor dell raylı olması aşırı hoşuma gidiyo yatağa yatarken ceviriyom ayarlıom konsolla oyun oynuom
Ahahaha mantıklı ben eni sonu kasayı gidip 70 inç tv bağlayıp öyle oynucamhttps://www.hepsiburada.com/north-b...-standi-gri-17-32-inc-2-9-kg-p-HBCV00008ETNUK Al şundan bir tane istersen yatağa çevirme direkt yataktan oyna![]()
O belli bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor 280 hz yenileme hızı varken 144 yada 60 hz tvye mahkum kalmak oled 4k değilse pek mantıklı değilAhahaha mantıklı ben eni sonu kasayı gidip 70 inç tv bağlayıp öyle oynucam
Oled 4k mantıklı ozmnO belli bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor 280 hz yenileme hızı varken 144 yada 60 hz tvye mahkum kalmak oled 4k değilse pek mantıklı değil![]()
Biz en son 2k 280 hz alıyorduk noldu bize altannnOled 4k mantıklı ozmn![]()
Harbi noldu lan bu arada 20k tl ye alınacak en iyi 2k monitor hangisi 32 inç düşürürsekBiz en son 2k 280 hz alıyorduk noldu bize altannn
2k 280hz diye listeleyince zaten 2 tane çıkıyor ikisini de attım sanaHarbi noldu lan bu arada 20k tl ye alınacak en iyi 2k monitor hangisi 32 inç düşürürsek