32 inç monitor önerisi

Reaksiyon skoru
9
İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır

İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır
31.5"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

u anlık bütcem 25k monitor yukarı aşşağı sağ sol raylı olursa yani dolu bi monitor istiyorum hem film hem oyun fps hikayeli
Raylı olup olmamasını dert etme monitör kolu alıp montajladığında 360 kullanacağın hale gelir ama rog serisine bakardım

31.5"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Raylı olup olmamasını dert etme monitör kolu alıp montajladığında 360 kullanacağın hale gelir ama rog serisine bakardım
Rog serisi hoşuma gitti su an kullandığım monitor dell raylı olması aşırı hoşuma gidiyo yatağa yatarken ceviriyom ayarlıom konsolla oyun oynuom

Ahahaha mantıklı ben eni sonu kasayı gidip 70 inç tv bağlayıp öyle oynucam
O belli bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor 280 hz yenileme hızı varken 144 yada 60 hz tvye mahkum kalmak oled 4k değilse pek mantıklı değil :D

Harbi noldu lan bu arada 20k tl ye alınacak en iyi 2k monitor hangisi 32 inç düşürürsek
2k 280hz diye listeleyince zaten 2 tane çıkıyor ikisini de attım sana :D 32lik isteklerine göre yok 31.5 var onları da attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,803
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri