Yardım YD telefon şebeke gitti( güncelleme)

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Telefonun modeli redmi note 13 pro 5g. Bi kaç 2024 ün sonlarına doğru babam ıraktan bi arkadaşına getirtmişti bende 2025 Şubat gibi telefonu ondan aldım. Bu kaçak işlerinden hiç anlamam sorduğumda hallettiler ömürlük hiç kapanmıcak falan demişti. Telefona geçtiğimden beri sürekli uyarı sms i geliyordu 120 gün kaldı kapanıcak diye ben kapanmaz dedim ama kapandı. Şimdi babamla konuşmuyorum nereye yaptırdığınıda bilmiyorum. Bunu nasıl halledebiliriz

ŞİMDİ İKINCİ SIMDE GİTTİ YARDIMCI OLACAK VAR MI

Son düzenleme:
*#06# yap çıkan IMEI numaralarını btk IMEI sorgulamadan sorgula kayıt dışı olduğu tespit edilen diyorsa IMEI yurtdışı olduğu için süresi dolmuştur IMEI değiştirmek yasal bir suçtur bilgin olsun

*#06# yapıp çıkan imei leri sorgulat ne yazıyor onu yaz kayıtlı mı değil mi anlaşılır

*#06# yapıp çıkan imei leri sorgulat ne yazıyor onu yaz kayıtlı mı değil mi anlaşılır
kayıtlı değil zaten hocam bunu nasıl çözebilirim onu soruyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*#06# yap çıkan IMEI numaralarını btk IMEI sorgulamadan sorgula kayıt dışı olduğu tespit edilen diyorsa IMEI yurtdışı olduğu için süresi dolmuştur IMEI değiştirmek yasal bir suçtur bilgin olsun
ne yapalım hocam şimdi para yok yeni telefon alamam açmamız lazım ama bilmiyorum nasıl oluyor

Hocam millet bunu nasıl çözüyor şuan telefon alamam
BUlundugun şehirde çarşı falan varsa içerisindeki felefoncularla görüş , IMEI atarlar , sıkıntı yaşamadan kullanırsın.

BUlundugun şehirde çarşı falan varsa içerisindeki felefoncularla görüş , IMEI atarlar , sıkıntı yaşamadan kullanırsın.
Hocam normalde telefonun imeı dini başkasına göstermek sıkıntı diye biliyorum şimdi ben telefoncuya gidince sıkıntı olmasın bişey yapmazlar demi

Hocam normalde telefonun imeı dini başkasına göstermek sıkıntı diye biliyorum şimdi ben telefoncuya gidince sıkıntı olmasın bişey yapmazlar demi
Yok bişey olmaz. Bişey olsaydı Adana da olurdu. Mısır Çarşısı Kocavezir tarafı full IMEI atıp kaçak cihaz satan telefoncu dolu.

500 1000 tl arası değişir elinde eski cihaz varsa onun imie vermen daha uzun ömürlü olur attır gitsin yeni imie

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,518
Üyeler
187,523
Son üye
SametYnk
Geri