federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,281
Bekliyoruz hocam çoğu kişinin gümrükte şuanda.gümrükteyse napıcaz peki![]()
![]()
![]()
![]()
Bekliyoruz hocam çoğu kişinin gümrükte şuanda.gümrükteyse napıcaz peki![]()
![]()
![]()
![]()
Umarım benim ürünüde 25 dolar göstermişlerdir.Siparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım benımkini de faturayı istedim bakalım artıkUmarım benim ürünüde 25 dolar göstermişlerdir.
Onlar geçiyor bunu bekletiyorlar neyi bekletiyorlarsa bütün klavyeleri dizip tren yapıp üstüne oturacak gümrükçüler herhalde 12 gün oldualiexpress'den 1 temmuzda aldığım switch bile işini bitirmiş . bu klavye hale aynı yerinde sayıyor.
hiç sormayın. bu şekilde beklemek sıkıntı. vereceklerse versinler vermeyeceklerse vermesinler artık. sıkıldım hergün bakmaktan .Onlar geçiyor bunu bekletiyorlar neyi bekletiyorlarsa bütün klavyeleri dizip tren yapıp üstüne oturacak gümrükçüler herhalde 12 gün oldu
Herkes bıktı ama yapacak bir şey yok. Sorun gümrükten kaynaklanıyor.hiç sormayın. bu şekilde beklemek sıkıntı. vereceklerse versinler vermeyeceklerse vermesinler artık. sıkıldım hergün bakmaktan .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar aynı indirim tekrar başladı . NABI koduyla 32 usd . dynatab75x . tabi bu saatten sonra alacak olan olur mu bilemiyorum![]()
32 yazmışlar bana patladım sanırımUmarım benımkini de faturayı istedim bakalım artık
32 dolar yazmışlar banaSiparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle