❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Siparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım benim ürünüde 25 dolar göstermişlerdir.

Ekler

• epomeker.webp
    epomeker.webp
    25.5 KB · Hit: 77
aliexpress'den 1 temmuzda aldığım switch bile işini bitirmiş . bu klavye hale aynı yerinde sayıyor.

aliexpress'den 1 temmuzda aldığım switch bile işini bitirmiş . bu klavye hale aynı yerinde sayıyor.
Onlar geçiyor bunu bekletiyorlar neyi bekletiyorlarsa bütün klavyeleri dizip tren yapıp üstüne oturacak gümrükçüler herhalde 12 gün oldu

En azından vergilendirip göndersinler el koyacaklarsa da daha neyi bekletiyolar anlamadım gitti. Hayır gümrüğe de ulaşamıyoruz ki derdimizi anlatalım

Onlar geçiyor bunu bekletiyorlar neyi bekletiyorlarsa bütün klavyeleri dizip tren yapıp üstüne oturacak gümrükçüler herhalde 12 gün oldu
hiç sormayın. bu şekilde beklemek sıkıntı. vereceklerse versinler vermeyeceklerse vermesinler artık. sıkıldım hergün bakmaktan .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar aynı indirim tekrar başladı . NABI koduyla 32 usd . dynatab75x . tabi bu saatten sonra alacak olan olur mu bilemiyorum :P

Son düzenleme:
AULA F75 te 35 usd ye geliyor.

Epomaker'dan aldığım klavye Çin'den çıkmadan önce geri satıcıya iletilmişti gelen cevabı burada paylaşıyorum

1751959053362.webp

hiç sormayın. bu şekilde beklemek sıkıntı. vereceklerse versinler vermeyeceklerse vermesinler artık. sıkıldım hergün bakmaktan .

arkadaşlar aynı indirim tekrar başladı . NABI koduyla 32 usd . dynatab75x . tabi bu saatten sonra alacak olan olur mu bilemiyorum :P
Herkes bıktı ama yapacak bir şey yok. Sorun gümrükten kaynaklanıyor.

Çok daha sonra sipariş veren ve 4px, yanwen gibi kargolarla gönderilen ürünler bile geçti, dağıtıma çıktı. Bizim ürün sıkışıp kaldı, hep geçiyordu yunexpress bizimki niye, neyi bekliyor? ben anlamadım. 1 Aya doğru koşuyoruz. Hiç bir bilgilendirme dahi yok. Arkada başka bir şey dönüyor olmalı. Gün geçtikçe umut da azaldı zaten.

Umarım benımkini de faturayı istedim bakalım artık
32 yazmışlar bana patladım sanırım

Siparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
32 dolar yazmışlar bana

Geri