🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

ben 500 attım hocam 10 kere 10x6.32 olsaydı 60 tl falan kesecekti
Adım adım naptın şimdi?

GetirFinans'a neyle attın? Sonra İstanbulkart'tan neyle aldın parayı?

Ben her 500 denediğimde 6.39 kesiyor Akbank.

İstanbul karttan naysa nasıl atıyoruz hocam nays ibanına atınca gene 6 lira kesiyor
istanbul sanal kart diye bir şey var normal banka kartı gibi naysa kart üzerinden yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adım adım naptın şimdi?

GetirFinans'a neyle attın? Sonra İstanbulkart'tan neyle aldın parayı?

Ben her 500 denediğimde 6.39 kesiyor Akbank.
kral ilk 500tlyi enparadan getire attım sonra istanbul karta daha sonra istanbul sanal kart diye bir şey var o bilgiler ile naysa yükledim naystan tekrar getire attım

istanbul sanal kart diye bir şey var normal banka kartı gibi naysa kart üzerinden yükleyin
İyi de Getirfinans'tan yüklememiş gerekmiyor mu en başta? Bu sonradan mı yapılması gereken şey?

kral ilk 500tlyi enparadan getire attım sonra istanbul karta daha sonra istanbul sanal kart diye bir şey var o bilgiler ile naysa yükledim naystan tekrar getire attım
Enpara kesmedi mi?

İyi de Getirfinans'tan yüklememiş gerekmiyor mu en başta? Bu sonradan mı yapılması gereken şey?

Enpara kesmedi mi?
enpara kesmiyor 1 kuruş da etsen kesmez

enpara kesmiyor 1 kuruş da etsen kesmez

Enpara kesmedi mi?
kral ben naystan zaten getire atıyorum fast kesmiyor nays ordan tekrar istanbul karta

Her ağızdan bir şey çıkıyor anlamadım muhabbeti

1752001033301.webp

Rahmi hocamın dediği gibi N11'de kullanılmıyor üzdü nakite çevirirdik razer gold ile.

ben getirfinanstan, 5000 TL gönderdim daha sonrada parayı ziraat hesabıma çektim ama 1000 TL getirpara gelmedi bana şuan için hala 10 dakika geçti

istanbul kart uygulamasını yükle kimlik doğrula daha sonra getir finansa 500tl at sonra getir sanal kartın ile istanbul karta 500tl yükle istanbul sanal kartın ile o 500 tlyi naysa yükle naystan tekrar getire at 10 kere yap
10 kere 500 yapmak lazım demi? her işlemde 100 tl getirpara verecek herhalde

Geri