🔥İndirim Pierre Cardin t shirtler kuponla 233 tl den başlayan fiyatlar.

limon07

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
89
Pierre Cardin t shirtler de tek fiyatlar var.
299, 399, 449 tl
1200/300 kuponla 233 e gelen t shirtler var. Marka giyinmek isteyenler için fiyatlar güzel gibi.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/pierre-cardin-jpl6x98qtaeuz
1000134811.webp

Pierre Cardin eski Pierre Cardin değil maalesef hocam. Ama fiyat güzel tabi ki alana hayırlı olsun.

ürünlerin beğeniyorum. Kalıpları falan güzel.

Bu civarda Avva, Polo denedim ama Pierre Cardin kadar beğenmemiştim.

Pierre Cardin eski Pierre Cardin değil maalesef hocam. Ama fiyat güzel tabi ki alana hayırlı olsun.
evet önceden premium bir mağaza gibiydi ürünleri çok kaliteliydi uspolo ile aynı mağazada satılırdı ikisindede eski kalite yok

Hocam işin doğrusu markaların tamamı kalite düşürdü. Haklısınız. Ama diğerleri içinde durum aynı sanki. Hepsinden dönem dönem indirimle ürün aldım. Şu gerçekten muhteşem dediğim bir marka çıkmadı. :(

evet önceden premium bir mağaza gibiydi ürünleri çok kaliteliydi uspolo ile aynı mağazada satılırdı ikisindede eski kalite yok
Hala premium hocam alt sınıf içinde ürün üretiyorlar artık yoksa 3 4kyada poloları var 2 sene önce internetten polo almıştım baya ucuzdu ürünün kalitesi kötü olunca mağazadan değişim talep ettim kaliteli bir polo ile değiştirmeye kalktım aldığım fiyatın 4 katı kadar para ödedim :D Kalitelisi var ama pahalı

Geri