Buradaki yamyamlara para vermem batsın hepsi.soyle bakalim ne dicekler .d
Buradaki yamyamlara para vermem batsın hepsi.soyle bakalim ne dicekler .d
Kim ki yamyam anlamadım site mi?Buradaki yamyamlara para vermem batsın hepsi.
Komisyoncular bu gümrüğün 27 dolara düşmesine sebep olanlar İthalatçı tayfa başka kim olacak.Kim ki yamyam anlamadım site mi?
Yani ticaret yapan tayfa mı?Komisyoncular bu gümrüğün 27 dolara düşmesine sebep olanlar İthalatçı tayfa başka kim olacak.
3k ya satamazlar zaten ben 2.5 ay önce 4.5 k dan ilana koydum satilmadi kaldiYani ticaret yapan tayfa mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlarınki imha edilsin direk zaten bide sarı sitede 3000 TL'ye koyar zeka küpleri.
Yani hocam demek istediğim şu alıp düzgünce kullanmak isteyen insanların hakkına giriyorlar.3k ya satamazlar zaten ben 2.5 ay önce 4.5 k dan ilana koydum satilmadi kaldi
zaten ürun guzel urun herkesin gelseydu bari normal kullaniciya oldu olanYani hocam demek istediğim şu alıp düzgünce kullanmak isteyen insanların hakkına giriyorlar.
Dostum küçük düşünüyorsun zaten bireysel olarak alacak adam kaç tane alıp satabilir hadi 3-5 olsun asıl problem büyük firmalar bunlar yüzünden sen ucuza mal alamıyorsun çünkü adam diyorki malı ben getireyim ekstradan bana da ürün al. Yurtdışından bir tane ürün söylüyorsun kargosuyla beraber buradan daha ucuza geliyor adamların yaptığı karları sen düşün bu adam ister mi gümrükten mal geçsin tabii 27 dolara çekerler.Yani ticaret yapan tayfa mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlarınki imha edilsin direk zaten bide sarı sitede 3000 TL'ye koyar zeka küpleri.
Geldi hocam ürün vergi de çıkmadıBilgilendir bizi hocam bu arada ürün ne zaman kargoya verilmişti.
ho hocam, kafayı yemelik yunexpres dsakşghsdakghasGeldi hocam ürün vergi de çıkmadı
desteğe herhangi bir şey yazdınız mıGeldi hocam ürün vergi de çıkmadı