Mini Vantilatör Önerisi

SpeedCar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,174
Selamlar masaüstü bir vantilatör arıyorum.
Bütçe max 600₺Ne kadar ucuz o kadar iyi
Pc başındayken kullanacağım.

Uzun kullanımda boyunla alakalı sıkıntılar olmuyor mu ?

Ayrıca bu tarz ürünlere güven olmaz, boynunda şarjlı ve sürekli çalışan bir şey. Aman aman. ( Kulak içi kulaklık kullanıyoruz evet ama onlar bu kadar basit değil )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstü vantilatör niye istiyorsunuz ? Kolunuz ve eliniz mousepad'e mi yapışıyor yoksa büyük bir şey olmasın diye mi istiyorsunuz ?

2.'si ne kadar işe yarıyor hiç bilmiyorum.

Ayrıca bu tarz ürünlere güven olmaz, boynunda şarjlı ve sürekli çalışan bir şey. Aman aman. ( Kulak içi kulaklık kullanıyoruz evet ama onlar bu kadar basit değil )
Max 2 saat kullanirim hocam hafif modda kullaniyorum ben pek etki yapmiyor ama terlemiyorum bazen bilegime bagliyorum :)

Max 2 saat kullanirim hocam hafif modda kullaniyorum ben pek etki yapmiyor ama terlemiyorum bazen bilegime bagliyorum :)
Nerede yaşıyorsunuz ?

Ben vantilatörü kapattığım gibi yapraklar daha durmadan geri açıyorum, dayanılmıyor.

Ben bunu kullanıyorum memnunum 😀

Ekler

• 1000003301.webp
    1000003301.webp
    85.9 KB · Hit: 34

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstü vantilatör niye istiyorsunuz ? Kolunuz ve eliniz mousepad'e mi yapışıyor yoksa büyük bir şey olmasın diye mi istiyorsunuz ?

2.'si ne kadar işe yarıyor hiç bilmiyorum.
Kulaklığı da takınca resmen kaynar sular dökülüyor başımdan.
2. Linkten bahsetmiştim bende, foksiyonelliği ne kadar doğru ve ne kadar dayanır bilemedim.

Kulaklığı da takınca resmen kaynar sular dökülüyor başımdan.
2. Linkten bahsetmiştim bende, foksiyonelliği ne kadar doğru ve ne kadar dayanır bilemedim.
Basit mantık işte, buz koyuyon onun soğukluğunu üflüyor.

Bence 1.linkte ki üründen alın. Ya da belli marketlerin kataloglarını takip edip ayaklı vantilatör alın. Bütçeniz 1k civarı olsaydı şunlardan birini alın derdim ;

Basit mantık işte, buz koyuyon onun soğukluğunu üflüyor.

Bence 1.linkte ki üründen alın. Ya da belli marketlerin kataloglarını takip edip ayaklı vantilatör alın. Bütçeniz 1k civarı olsaydı şunlardan birini alın derdim ;
İşin özü evde bir tane ayaklı mevcut ama pederin elinden almak imkansız :D
Bu sebeple küçük ucuz yollu birşeyler bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,893
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri