❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

aras kargoyla geldi
Umarım benim kargo da en kısa zamanda gelir. Şuan inbound by airline yazıyor bundan sonra ne geliyor bilginiz var mı bakabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka kim ödemiş öyle göstersene kapıda alıyor adam senden parayı hiç şahit olmadım ibana atmak ne la vergi öderken vergi kaçırmaca mı :d
Bazı durumlarda evet öyle oluyor ya da e devletten.

Umarım benim kargo da en kısa zamanda gelir. Şuan inbound by airline yazıyor bundan sonra ne geliyor bilginiz var mı bakabilir misiniz?

Bazı durumlarda evet öyle oluyor ya da e devletten.
kaç siparis oyle ödedin kanka bi kanıt varmi ?

Evet.

Kanka @sendegitunutbeni genelde böyle oldu bende aslında olmadı fakat 2 tanıdığımda olmuştu. Birisinde iban ile aldılar diğerinde e devletten.
valla iban ile alan kazıklamis kanka kusura bakmada .d
ibanla kapida kargocu talep ederse vermeyin haberiniz ola cebe indiriyor parayı .d
tek kapida odersiniz
edevlette çok mumkun degil boyle bu tarz urunlerde edevlete işlenmez bile kolay kolay

ibanla kapida kargocu talep ederse vermeyin haberiniz ola cebe indiriyor parayı .d
tek kapida odersiniz
edevlette çok mumkun degil boyle bu tarz urunlerde edevlete işlenmez bile kolay kolay
Kapıda nasıl oluyor hiç denk gelmedim ürün elinde oluyor senden parasını alıp mı veriyor.

tek kapida odersiniz
kanki bide bu gece uçuşa geçer mi artık benim kargo sence :D hala "Inbound by Airline" olarak gözüküyor.

tek kapida odersiniz
Kargocu kötü niyetli olsa vergi çıktı elden ver derse nasıl anlayacağız hocam.

Kapıda nasıl oluyor hiç denk gelmedim ürün elinde oluyor senden parasını alıp mı veriyor.

kanki bide bu gece uçuşa geçer mi artık benim kargo sence :D hala "Inbound by Airline" olarak gözüküyor.
Kapıda ödeme olacaksa takip sayfasında ödenmesi gereken tutar gözüküyor. Aliexpressten vergi dahil olarak alımdan önce kapıda nakit ödeniyordu ama 2019 sonrası hiç denk gelmedi.
Uçak kalkışını önceden bilmek zor.

Kargocu kötü niyetli olsa vergi çıktı elden ver derse nasıl anlayacağız hocam.
sistemde gozukur ptt olunca
+ uyari ptt haric hicbir kargo firmasi sizden 1 kuruş dahi talep edemez video çekin dava ederim diyin alin en kotu urunu inanmayin oylelerine

senin uçak kalkar ne zaman inbound yazdi

Geri