patlicansahibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Evet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.
O kimmis öyle ya ilk defa duydumEvet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.
Hangi etkinlik hocam?Etkinlik tekrar geldi. Şu montu aldım. Alan varmi ? Kötüyse iade edem kargoya verilmeden .
https://share.temu.com/Ai8W5VUk4qA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100 TL'ye burada benzeri bulunur mu ?
Konu başlığı . 1000 tl kredi etkinliği tekrar geldi.Hangi etkinlik hocam?
Gümrükte kontrol edilirken parçaladıklarını düşünüyorum. Benim farenin iç kutusu bile yırtıktı, adam koliyi çekip çıkartmaya bile tenezzül etmemiş elinin dokunduğu yeri hep yırtmışEvet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.
Şu 300tlyi nasıl aldığınızı birgün video ile gösteriverinGümrükte kontrol edilirken parçaladıklarını düşünüyorum. Benim farenin iç kutusu bile yırtıktı, adam koliyi çekip çıkartmaya bile tenezzül etmemiş elinin dokunduğu yeri hep yırtmış
Wincredit i kovalamayın bence.
Onun yerine;
discount777 + rebate100 den gelen 300tl lik kupon (bazı hesaplara 200 bazılarına 300 veriyo) bu kuponu birleştirip sipariş vermek daha mantıklı.
Hem parça parça verince her siparişte iki indirimi kullanabiliyorum.
%40 -%75 indirim karttan uyguluyor, + 300tl kupondan tertemiz.
fiyat düzenlemesınde sorun olmuyor çok aldım öyleSiparişlere fiyat uygulaması yapınca da çark gidiyor mu ? Benim kardeşimin teldeki çarkta dünden beri gelmiyor. Fiyatları düşen ürünlerin ücretlerini aldım hep ondan mı acaba..
Şu 300tlyi nasıl aldığınızı birgün video ile gösteriverin. 300tlyi sarı zarf olarak veriyor ama kupon tarafına geçmiyor.
bu iki dediğiniz olayda 1k için kaç tl indirim olurGümrükte kontrol edilirken parçaladıklarını düşünüyorum. Benim farenin iç kutusu bile yırtıktı, adam koliyi çekip çıkartmaya bile tenezzül etmemiş elinin dokunduğu yeri hep yırtmış
Wincredit i kovalamayın bence.
Onun yerine;
discount777 + rebate100 den gelen 300tl lik kupon (bazı hesaplara 200 bazılarına 300 veriyo) bu kuponu birleştirip sipariş vermek daha mantıklı.
Hem parça parça verince her siparişte iki indirimi kullanabiliyorum.
%40 -%75 indirim karttan uyguluyor, + 300tl kupondan tertemiz.
Discount777 de yapacak indirime göre değişir. İndirim yüzdesini %38-%75 civarlarında yakalarsınız. Tek dez avantajı siparişi hemen oluşturamazsınız. Çünkü iki etkinliği aynı anda yakalamak bir kaç gün sürebiliyor.bu iki dediğiniz olayda 1k için kaç tl indirim olur
Hocam hangi çarktan bahsettiniz acaba?Siparişlere fiyat uygulaması yapınca da çark gidiyor mu ? Benim kardeşimin teldeki çarkta dünden beri gelmiyor. Fiyatları düşen ürünlerin ücretlerini aldım hep ondan mı acaba..
Şu 300tlyi nasıl aldığınızı birgün video ile gösteriverin. 300tlyi sarı zarf olarak veriyor ama kupon tarafına geçmiyor.
Benim wincreditler gitti. Çark dediğim wincredit çarkı.Discount777 de yapacak indirime göre değişir. İndirim yüzdesini %38-%75 civarlarında yakalarsınız. Tek dez avantajı siparişi hemen oluşturamazsınız. Çünkü iki etkinliği aynı anda yakalamak bir kaç gün sürebiliyor.
Hatta 3. Bir kombo daha yapmayı öğrendim.
Alacağım veya alabileceğim tüm ürünleri sepete atıyorum. Bekliyorum. İndirim yapsa bile almıyorum bir kaç saatte bir bakıyorum. Zaten fiyatlarının rengi değişiyor yanında indirim kartı yazıyor. Sadece 1 adet olarak aldığın ilk fiyatta geçerli.
Discount777 (tek ve en pahalı ürünü buradan seçiyorum) + rebate100 + 300tl kuponu+ Sepette beklettiğim ürünlere gelen otomatik indirimler (ürünlere ortalama %20-40 civarları indirim geliyor.)
Hocam hangi çarktan bahsettiniz acaba?
rebate değişmiş hocam şimdi bakınca fark ettim...Benim wincreditler gitti. Çark dediğim wincredit çarkı.
Sizin adlığınız 300tl kupunu nasıl aldığınızı merak ettim.