TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.

Evet arkadaşlar daha önce bir siparişim repfortr ithalatçısıyla gelmişti bugünde yine 2 fare geldi. İkisininde ırzına geçerek açmışlar. Ben bu firmayla uğraşacağım.
O kimmis öyle ya ilk defa duydum

Etkinlik tekrar geldi. Şu montu aldım. Alan varmi ? Kötüyse iade edem kargoya verilmeden .
https://share.temu.com/Ai8W5VUk4qA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1100 TL'ye burada benzeri bulunur mu ?

yerel depo ürünlerinin çoğalmasını bekleyin, ve ayrıca wincredit kısmında yerel depo ürünlerinin çıkmasını bekleyin. en azından vergisiz kampanyaya katılmak daha mantıklı olur.

Gümrükte kontrol edilirken parçaladıklarını düşünüyorum. Benim farenin iç kutusu bile yırtıktı, adam koliyi çekip çıkartmaya bile tenezzül etmemiş elinin dokunduğu yeri hep yırtmış :D

Wincredit i kovalamayın bence.
Onun yerine;
discount777 + rebate100 den gelen 300tl lik kupon (bazı hesaplara 200 bazılarına 300 veriyo) bu kuponu birleştirip sipariş vermek daha mantıklı.
Hem parça parça verince her siparişte iki indirimi kullanabiliyorum.
%40 -%75 indirim karttan uyguluyor, + 300tl kupondan tertemiz.

Siparişlere fiyat uygulaması yapınca da çark gidiyor mu ? Benim kardeşimin teldeki çarkta dünden beri gelmiyor. Fiyatları düşen ürünlerin ücretlerini aldım hep ondan mı acaba..

Gümrükte kontrol edilirken parçaladıklarını düşünüyorum. Benim farenin iç kutusu bile yırtıktı, adam koliyi çekip çıkartmaya bile tenezzül etmemiş elinin dokunduğu yeri hep yırtmış :D

Onun yerine;
discount777 + rebate100 den gelen 300tl lik kupon (bazı hesaplara 200 bazılarına 300 veriyo) bu kuponu birleştirip sipariş vermek daha mantıklı.
Şu 300tlyi nasıl aldığınızı birgün video ile gösteriverin :D. 300tlyi sarı zarf olarak veriyor ama kupon tarafına geçmiyor.

Siparişlere fiyat uygulaması yapınca da çark gidiyor mu ? Benim kardeşimin teldeki çarkta dünden beri gelmiyor. Fiyatları düşen ürünlerin ücretlerini aldım hep ondan mı acaba..

Şu 300tlyi nasıl aldığınızı birgün video ile gösteriverin :D. 300tlyi sarı zarf olarak veriyor ama kupon tarafına geçmiyor.
fiyat düzenlemesınde sorun olmuyor çok aldım öyle

Onun yerine;
bu iki dediğiniz olayda 1k için kaç tl indirim olur

bu iki dediğiniz olayda 1k için kaç tl indirim olur
Discount777 de yapacak indirime göre değişir. İndirim yüzdesini %38-%75 civarlarında yakalarsınız. Tek dez avantajı siparişi hemen oluşturamazsınız. Çünkü iki etkinliği aynı anda yakalamak bir kaç gün sürebiliyor.

Hatta 3. Bir kombo daha yapmayı öğrendim.
Alacağım veya alabileceğim tüm ürünleri sepete atıyorum. Bekliyorum. İndirim yapsa bile almıyorum bir kaç saatte bir bakıyorum. Zaten fiyatlarının rengi değişiyor yanında indirim kartı yazıyor. Sadece 1 adet olarak aldığın ilk fiyatta geçerli.
Discount777 (tek ve en pahalı ürünü buradan seçiyorum) + rebate100 + 300tl kuponu+ Sepette beklettiğim ürünlere gelen otomatik indirimler (ürünlere ortalama %20-40 civarları indirim geliyor.)

Hocam hangi çarktan bahsettiniz acaba?

Discount777 de yapacak indirime göre değişir. İndirim yüzdesini %38-%75 civarlarında yakalarsınız. Tek dez avantajı siparişi hemen oluşturamazsınız. Çünkü iki etkinliği aynı anda yakalamak bir kaç gün sürebiliyor.

Hatta 3. Bir kombo daha yapmayı öğrendim.
Alacağım veya alabileceğim tüm ürünleri sepete atıyorum. Bekliyorum. İndirim yapsa bile almıyorum bir kaç saatte bir bakıyorum. Zaten fiyatlarının rengi değişiyor yanında indirim kartı yazıyor. Sadece 1 adet olarak aldığın ilk fiyatta geçerli.
Discount777 (tek ve en pahalı ürünü buradan seçiyorum) + rebate100 + 300tl kuponu+ Sepette beklettiğim ürünlere gelen otomatik indirimler (ürünlere ortalama %20-40 civarları indirim geliyor.)

Hocam hangi çarktan bahsettiniz acaba?
Benim wincreditler gitti. Çark dediğim wincredit çarkı.

Sizin adlığınız 300tl kupunu nasıl aldığınızı merak ettim.

Benim wincreditler gitti. Çark dediğim wincredit çarkı.

Sizin adlığınız 300tl kupunu nasıl aldığınızı merak ettim.
rebate değişmiş hocam şimdi bakınca fark ettim...

Rebate'den pahalı 1 ürün seçiyordum 1000tl ve üzeri. tek ürün seçtirtiyordu.normalde 3 ürün falan aldırıyordu...
sonra sepetten çıkartıp 1 adet en ucuz 15-25 liralık ürünü satın alıyorum 300tl kupon veriyordu

Geri