Tekrar yap numaraya kod göndereceğiniz zaman sectigin numarayı değil kodun gelmesini istediğiniz numarayı yazbiri 30 gb hediyeli link paylaşmıştı neydi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam rezerve numaram var dedim kod geldi telefona sonra bu numaraya ait rezerve numara bulunamadı yazdı numara seçme ekranına yönlendirdi
kanka ben yeni hat alıcam numara taşımıcam orada bi karışıklık oldu galibaTekrar yap numaraya kod göndereceğiniz zaman sectigin numarayı değil kodun gelmesini istediğiniz numarayı yaz
3 ay boyunca geçerli 30 GB internet hediye! 20 GB 132 TL'ye Vodafone'lu olun,size özel bu fırsatı kaçırmayın: vftr.co/30GB-hediye
İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için tıklayın:
SMS İletişim İzni Nasıl Kapatılır? | Vodafone
Vodafone'dan gelen SMS iletişim izinlerinizi kolayca kapatabilirsiniz. İzninizi nasıl kapatabileceğinizi öğrenmek için tıklayın.vftr.co
İletişim: 0(542) 542 00 00 Mersis No: 925035326100017 B003
E-devlet onayı 25GB HEDİYE
Cayma bedeli çıkmaz 11 gün sonra geçmiş gibi tam aylık normal gelen faturayı ödersinizTT de 11 gün kala başurdum cayma bedeli çıkar mı?
Gonderini tekrakanka ben yeni hat alıcam numara taşımıcam orada bi karışıklık oldu galiba
beyler ben 0534 160 98 10 numarasını satın almak veya talep etmek istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olunkanka ben yeni hat alıcam numara taşımıcam orada bi karışıklık oldu galiba
Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyimTT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
TT nin paketinin linki var mıdırOnline üzerinden de geçiş yapabilirsiniz. Kurye ücreti yok. TT'da aynı paketi yarına özel 130 TL yaptı.
Türk Telekom da aynı kampanyayı yapacakmış Vodafone kullananlar Türk Telekoma diğerlerini kullananlar Vodafoneye geçsinBen vodofonum olurmu bana illa yeni gecismi lazim
30 gunden assa cikmazTT de 11 gün kala başurdum cayma bedeli çıkar mı?
yeni geçenler alıyormu30 gunden assa cikmaz
İptal etmiyorsunuz. Hatta onlara sorsanız geçemiyorsunuz derler. Ama 14 gün içinde cayıp geçebiliyorsunuz. Direk yeni geçeceğiniz operatör bayisine gidip veya online olarak başvuru yapın.Yani doğrumu anladım şimdi ben yeni tt den vodafone geçtim.Şubeye gidip iptal edip bu tarifeye geçiş yapabilir misiniz diye söylesem yaparlar mı?
Bende Turkcell'i bekliyorum. Genelde yapıyor. Yarını bekleyelim. Pazar gününe kadar çıkmazsa geçeriz.Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyim