🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

biri 30 gb hediyeli link paylaşmıştı neydi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam rezerve numaram var dedim kod geldi telefona sonra bu numaraya ait rezerve numara bulunamadı yazdı numara seçme ekranına yönlendirdi
Tekrar yap numaraya kod göndereceğiniz zaman sectigin numarayı değil kodun gelmesini istediğiniz numarayı yaz

3 ay boyunca geçerli 30 GB internet hediye! 20 GB 132 TL'ye Vodafone'lu olun,size özel bu fırsatı kaçırmayın: vftr.co/30GB-hediye
İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için tıklayın:

İletişim: 0(542) 542 00 00 Mersis No: 925035326100017 B003

E-devlet onayı 25GB HEDİYE

Tekrar yap numaraya kod göndereceğiniz zaman sectigin numarayı değil kodun gelmesini istediğiniz numarayı yaz

3 ay boyunca geçerli 30 GB internet hediye! 20 GB 132 TL'ye Vodafone'lu olun,size özel bu fırsatı kaçırmayın: vftr.co/30GB-hediye
İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için tıklayın:

İletişim: 0(542) 542 00 00 Mersis No: 925035326100017 B003

E-devlet onayı 25GB HEDİYE
kanka ben yeni hat alıcam numara taşımıcam orada bi karışıklık oldu galiba

TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle

Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyim

Bu 132 tl olan vodafone kampanyasinda da yanimda uygulamasından 12 ay hepsiburada premium aliniyor mu acaba? Vodafone yanimda ve turk telekomun uygulamaya ozel kampanyalarını gorebilecegimiz bir liste bilen var mi? Sadece ona göre de birine gecilebilir

Yani doğrumu anladım şimdi ben yeni tt den vodafone geçtim.Şubeye gidip iptal edip bu tarifeye geçiş yapabilir misiniz diye söylesem yaparlar mı?
İptal etmiyorsunuz. Hatta onlara sorsanız geçemiyorsunuz derler. Ama 14 gün içinde cayıp geçebiliyorsunuz. Direk yeni geçeceğiniz operatör bayisine gidip veya online olarak başvuru yapın.

Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyim
Bende Turkcell'i bekliyorum. Genelde yapıyor. Yarını bekleyelim. Pazar gününe kadar çıkmazsa geçeriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri